LOM NA SLAVI KOD ALEKSANDRE MLADENOVIĆ! Popa dočekali sa trubačima, harmonika svira a kad je pevačica zapevala nastao HAOS! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

LOŠ PERIOD JE IZA NJE

LOM NA SLAVI KOD ALEKSANDRE MLADENOVIĆ! Popa dočekali sa trubačima, harmonika svira a kad je pevačica zapevala nastao HAOS! (FOTO)

Stars -

Lom na slavi Aleksandre Mladenović u čijem je porodičnom domu u Žitorađi sinoć dočekan Aranđelovdan.

Kako dolikuje, domaćini su se potrudili da slavska trpeza bude bogata različitim specijalitetima od predjela, preko glavnog jela do dezerta kojima su se gosti služili, a Mladenovići su se pobrinuli i za slavlje.

Aleksandra Mladenović
foto: Printskrin/Instagram

U njihovom domu, svetac je dočekan uz trubače koji su svirali, a pravi lom nastao je kada je Aleksandra pustila glas i uveličala veliki dan za njihovu porodicu.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen

Momenat koji je isplivao na društvenim mrežama i koji je obeležio veče bio je kada je Aleksandra zapevala „Đurđevdan“ dok su ukućani suzdržavali suze radosnice.

1 / 2 Foto: Printscreen

Podsećamo, nakon skadala sa bivšim dečkom koji joj je pretio i koga je prijavila policiji, nedavno je priznala da nije izgubila veru u ljubav.

-To što sada nije uspelo, ne znači da neki naredni put neće. Čekam nekog da mi vrati veru u ljubav i znam da će on da se pojavi – rekla je ona za „Stori“ i otkrila šta ne prašta u ljubavi:

-Izdaju, prevaru, manipulaciju i laži. Uvek sam otvorena i transparentna, o meni se sve zna, delom zbog toga što sam javna ličnost, a delom zbog toga što ja zaista ne krijem. Ono što ja dam u svakom odnosu, očekujem i da dobijem.

Kurir.rs/ Grand

Bonus video:

02:14

IMAM TRAUME OD MUŠKARACA! Aleksandra Mladenović o bivšem koji joj je napravio PAKAO od života: Napustio je Srbiju LAKŠE MI JE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja