RASNA CRNKA POKAZALA KO JOJ GREJE POSTELJU SVAKE NOĆI! Lidija Vukićević podelila kadrove iz svoje sobe, raznežila fanove! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

nežne scene

RASNA CRNKA POKAZALA KO JOJ GREJE POSTELJU SVAKE NOĆI! Lidija Vukićević podelila kadrove iz svoje sobe, raznežila fanove! (VIDEO)

Stars -

Lidija Vukićević otvorila dušu pa priznala da više ne živi sama, a potom otkrila skim deli postelju.

Lidija Vukićević
foto: Printscreen

Glumica Lidija Vukićević veoma je aktivna na Instagramu, pa redovno obraduje pratioce svojim vrućim fotkama.

Čuvena Violeta iz kultne serije "Bolji život" sinonim je za damu sa javne scene koja odoleva godinama i zadaje domaće zadatke mlađim ženama kako da se neguju.

Međutim, ovog puta Lidija je preskočila sebe, ali je pokazala ko joj pravi društvo u spavaćoj sobi.

1 / 4 Foto: Printskrin/Instagram

Znamo da ste sto posto pomislili da je zanosna Lidija konačno priznala ko je srećnik koji je upao u njen krevet, ali nije to što mislite.

U pitanju su njeni psi koje obožava i sve im dozvoljava. Kako je objasnila, sa njima i leže i budi se, a veći deo kreveta rezervisan je samo za njih.

- Kada posle puta dođem kući i posle rituala ljubljenja još nije dosta nežnosti, pa me čekaju i u krevetu... A gde ja da legnem, gde - napisala je Lidija u okviru objave.

00:50

Lidija Vukićević

Podsećanja radi, Lidija je prošle godine bila u vezi sa mlađim Italijanom, čak se pominjalo i da planira brak, ali ipak od toga se ništa nije realizovalo.

U svakom slučaju, psi su tu ako nema partnera, mada smo sigurni da ima red udvarača koji bi rado bili sa njom i vodili je pred oltar.

Kurir.rs/ Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track