JK NIJE ŠTEDELA REČI KAD JE OVA KOLEGINICA U PITANJU! Uputila joj brutalnu poruku: Decenije nepravde, kad tad sve dođe na svoje...
Foto: Printscreen

podržala je

JK NIJE ŠTEDELA REČI KAD JE OVA KOLEGINICA U PITANJU! Uputila joj brutalnu poruku: Decenije nepravde, kad tad sve dođe na svoje...

Stars -

Jelena Karleuša uputila je brojne komplimente koleginici Stoji Novaković, nakon što je čula kako je starija koleginica podržava.

Mala od skandala je istakla kako Stoja ima neprevaziđen glas i posebnu emociju.

- Kakva boja glasa, kakav pevač! Da živi na zapadu, ma kakvom zapadu - bilo gde na ovom svetu, ova žena bi bila multimilioner, sa rasprodanim arenama i stadionima. Vulkanska energija, vanvremenska emocija, talenat, versatilnost, tehnika, boja glasa. Specifičan vizuelni identitet i pečat. Sve - započela je Jelena.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram

Karleuša smatra da Stoja nije dovoljno primećena na balkanskoj sceni.

- Ali posle decenija nepravednog guranja u drugi plan, kad-tad sve dođe na svoje. Tvoje zlatno vreme dolazi upravo sad, a ja nikad ne grešim. Uživaj u godinama koje slede, pevaj i budi srećna i voljena, draga moja - napisala je Jelena ispod snimka na kojem Stoja peva jednu pesmu.

Jelena Karleuša, Stoja
foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Novakovićeva je jednom prilikom istakla kako je Jelena "najbolji drug i najbolji čovek na estradi".

- Ona je na sceni jedno, a van scene drugo. Privatno je znam, kad god se na aerodromu sretnemo ona je ta koja trči da se javi kolegama, da počasti kafu, da pita kako si, je l' sve u redu - izjavila je Stoja.

Kurir.rs/24 sedam

Bonus video:

00:41

Jelena Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track