ISPLIVALA INTIMNA SLIKA IZ TOALETA! Vojaž obelodanio kadrove u nikad VIĐENOM izdanju, Tamara se pribila uz njega (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

nega

ISPLIVALA INTIMNA SLIKA IZ TOALETA! Vojaž obelodanio kadrove u nikad VIĐENOM izdanju, Tamara se pribila uz njega (FOTO)

Stars -

Mihajlo Veruović Vojaž podelio je na svom instagram profilu fotografiju sa novom izabranicom Tamarom, pa otkrio detalje iz svog intimnog života.

serija U klinču, Mihajlo Veruović Vojaž
foto: RTS

Mladi reper u usponu, Mihajlo Veruović Vojaž, nedavno je za medije otkrio da se skrasio u ljubavi. Iako je u početku krio svoju devojku od očiju javnosti, sada često objavljuje zajedničke fotografije sa njom na društvenim mrežama.

Zajedno sa lepom Tamarom Kujačić otvoreno i javno govore o svojoj ljubavi i neretko zajedničke fanove obraduju fotografijom, što je reper i danas uradio.

1 / 3 Foto: Printskrin/Instagram

Objavio je fotografiju sa novom izabranicom, iz toaleta, pa pokazao kako provode vreme zajedno, u četiri zida, što inače Vojaž ne pokazuje na društvenim mrežama.

Oboje su imali masku za lice i pozirali za brojne pratioce na Instagramu, koji su se obradovali zbog novih detalja iz života mladog repera.

Mihajlo Veruović Vojaž
foto: Printskrin/Instagram

Inače, otkako je raskinuo s pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, Vojaž ne prestaje da intrigira javnost svojim ljubavnim životom.

Kurir.rs/ Republika

12:02

SVE JE IZOPAČENO! BOLJE DA IH ŠIJEM PO GLAVI Reper Desingerica za Kurir TV o Breskvici i Stanivukoviću, objasnio svoj GAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track