SLAVNI KOŠARKAŠ U TRANSU NA KONCERTU ŽELJKA SAMARDŽIĆA! Pevač uspešno otpočeo turneju, a to nije SVE: Nova iznenađenja za publiku
Foto: Privatna arhiva

SVAKA ČAST

SLAVNI KOŠARKAŠ U TRANSU NA KONCERTU ŽELJKA SAMARDŽIĆA! Pevač uspešno otpočeo turneju, a to nije SVE: Nova iznenađenja za publiku

Stars -

Željko Samardžić je sa svojim bendom u vikendu iza nas uspešno otpočeo Američko-Kanadsku turneju koncertima u Los Andjelesu (Holivud) i San Hozeu!

Na prvom koncertu u LA u mnogobrojnoj publici bio je i proslavljeni košarkaš Houston Rockets-a Boban Bobi Marjanović koji je od početka do kraja uživao uz Željkove pesme i pevao ih, a u jednom trenutku čak je i sišao među publiku i zajedno se veselio sa njima što je naišlo na veliko oduševljenje svih prisutnih.

1 / 4 Foto: Promo
Željko Samardžić
foto: Privatna arhiva

Nakon pesme Moja si, koja je naišla na odličan prijem kod publike, Željko je sa bendom Ljubavnici objavio juče duetsku pesmu Tebi jedna meni dve, koju takodje potpisuje Dragan Brajović i aranžer Miroslav Stolica. Ne sumnjivo po prvim reakcijama da će i ova pesma postati veliki hit.

Kurir.rs

Bonus video:

01:33

ŽELJKO SAMARDŽIĆ ZABORAVIO DA IMA PETI KONCERT! Pevač o udvaranju dama: Dnevno šaljem mnogo video poruka, VOLE ME ZBOG OVOGA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track