SUPRUG, PEVAČ I OTAC ZA PRIMER! Uhvatili smo novopečenog tatu Emira Habibovića, evo šta je pevač radio, za svaku POHVALU!
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

KURIR PAPARACO

SUPRUG, PEVAČ I OTAC ZA PRIMER! Uhvatili smo novopečenog tatu Emira Habibovića, evo šta je pevač radio, za svaku POHVALU!

Stars -

Emir Habibović je suprug, pevač, a naročito otac za primer.

U prilog tome svedoči snimak koji su čitaoci dostavili našoj redakciji. Pevač je usnimljen na aerodromu Nikola Tesla u Surčinu kada je sleteo sa ćerkom.

Prema rečima našeg izvora sa lice mesta, Emir je bio sam sa naslednicom. Njuh dvoje su izasli iz aviona, a onda čekali kofer. Za to vreme pevač je zabavljao naslednicu.

Emir Habibović
foto: Kurir

- Pravo da vam kažem baš sam se oduševila. Čoveka prvi put vidim uživo i baš je pravi tata. Ljubio je grlio devojčicu koja je vrištala i smejala se od sreće. Bili su samo njih dvoje. Doleteli sa mnom iz Crne Gore. Milina je bilo gledati ih- rekla nam je sagovornica koja nam je dostavila snimak i sliku, ali je insistirala na anonimnosti.

Emir Habibović
foto: Kurir

Emir je nedavno postao otac po peti put. On i njegova supruga Tamara Selimović imaju dve devojčice, a pevač ima još troje dece.

00:14

Emir sa ćerkom uslikan na aerodromu

Kurir.rs

Bonus video:

00:59

U PREGOVORIMA SMO ZA ARENU! Slavica Ćukteraš o jubilarnom koncertu prve postave Zvezde Granda: EVO DA LI ĆE DOĆI DO REALIZACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track