"DAVLJENIK ĆE UVEK POKUŠATI..." Nakon Anitinog otkrića da je Sandra bila sa Vukom Mobom oglasila se Rešićka i progovorila o AFERI
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervisagić, Nemanja Nikolić

Progovorila o svemu

"DAVLJENIK ĆE UVEK POKUŠATI..." Nakon Anitinog otkrića da je Sandra bila sa Vukom Mobom oglasila se Rešićka i progovorila o AFERI

Rijaliti -

Tema koja već danima iza nas intrigira javost jeste prevara Anite Tomić koju je priredila svojoj ženi Jovani Tomić Matoroj.

Anita Stanojlović, Matora
foto: Printscreen

Dosta se spekulisalo o svađi nje i Sandre Rešić na samoj svadbi, a ona je pre dva dana otkrila da je do svađe došlo između Ermine Pašović i Sandre zbog Vuka Moba jer kako kaže su obe bile sa njim. Sada se Sandra oglasila i otkrila šta je zapravo istina.

Sandra Rešić
foto: Kurir televizija

- Davljenik će uvek pokušati da povuče druge sa sobom, nažalost nisam u vodi. Na zemlji sam. Čvrstom tlu. I time završavam svaki komentar na temu - poručila je Sandra.

Sandra je podržala Erminu i otkrila da je do svađe došlo zbog šminke na svadbi koju je Matora platila svima, a svojoj drugarici Ermini nije.

Sandra Rešić
foto: Nemanja Nikolić

- I da dodam, lažnu svađu. Možete proveriti dokazima na Ermininom profilu - istakla je Sandra.

kurir.rs/pink.rs

Bonus video:

02:09

ZBOG OCA SU ME VREĐALI NA VERSKOJ OSNOVI! Sandra Rešić otkriva ŠOKANTNE detalje linča koji je preživela: Čupala sam kosu s glave!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track