"NIKADA NISAM BIO SKLON FORMALNOSTIMA, U KAFANI MI JE NAJBOLJE!" Vasić o predstojećem koncertu OTKRIO KO ĆE BITI JEDAN OD GOSTIJU!
Foto: Aleksandra Ignjatović

kurir tv

"NIKADA NISAM BIO SKLON FORMALNOSTIMA, U KAFANI MI JE NAJBOLJE!" Vasić o predstojećem koncertu OTKRIO KO ĆE BITI JEDAN OD GOSTIJU!

Stars -

Zeljko Vasic ima mnogo razloga za slavlje. Naime, on počinje svoju veliku turneju, pa je tom prilikom najavio svoja dva Beogradska koncerta. Pevač je ispred kamere Kurira otkrio sve detalje spektakla koji sledi.

02:44

ŽELJKO VASIĆ O PREDSTOJEĆIM NASTUPIMA

Kafane imaju veliki značaj za popularnog pevača, kako je objasnio ekipi Kurira tokom intervjua.

Željko Vasić
foto: Kurir televizija

- Imao sam svoju kancelariju u hotelu Global Music neko vreme, ali nikada nisam bio osoba sklona formalnostima. Kafana je mesto gde se osećam opuštenije i gde se održavaju i koncerti moje kafane - rekao je Vasić.

Odgovarajući na pitanja o predstojećem koncertu, Vasić nije otkrio sve goste osim jednog posebnog, Duleta Lušina, sa kojim ima duet. Ovo prijateljstvo traje već 20 godina, proizišlo iz kafanskih susreta, a njihov duet je plod dugogodišnje saradnje i sličnih muzičkih pogleda.

02:44

ŽELJKO VASIĆ O PREDSTOJEĆIM NASTUPIMA

- Ne bih rekao da je iznenađenje što ćemo nastupiti zajedno, jer smo taj duet objavili pre tri ili četiri nedelje - istakao je poznati pevač.

Vasić jedva čeka da se druži sa svojom publikom na koncertima.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:58

STARIJA MUZIKA SE NARUČUJE JER MODERNA BAŠ I NE VALJA Željko Vasić: Postoji marketing, ljudi više ne pitaju i ne procenjuju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track