"MOSKVA SIJA KAO LAS VEGAS, RAT SE NE OSEĆA" Ivan Gavrilović posetio Rusiju iz JEDNOG razloga: Potom spomenuo Miloša Bikovića!
Foto: Ana Paunković

kurir tv

"MOSKVA SIJA KAO LAS VEGAS, RAT SE NE OSEĆA" Ivan Gavrilović posetio Rusiju iz JEDNOG razloga: Potom spomenuo Miloša Bikovića!

Stars -

Pevač Ivan Gavrilović bio je u Rusiji, zaraćenoj zemlji, a u "Pulsu Srbije" kod voditelja Ivana Gajića, predočio je svoje iskustvo.

Prvo je rekao da se rat uopšte ne oseća i da Moskva sija poput Las Vegasa:

- Velika je Rusija, ne osećaju rat, ima samo uveče na dva-tri sata nekog političkog programa, ali su već naviknuti na rat. Moskva sija kao Las Vegas, tamo se ništa ne oseća. Ništa ne fali, sve je normalno, kao da se ništa ne dešava. Uveče grad funkcioništa najnormalnije. Zaista sam bio fasciniran. Sve je tamo ogromno, svaka zgrada. Ima i turista i ljudi koji dolaze.

Potom se osvrnuo pa razlog posete Rusiji, a to možete poslušati u videu:

01:07

MOSKVA SIJA KAO LAS VEGAS, RAT SE NE OSEĆA Ivan Gavrilović posetio Rusiju iz JEDNOG razloga

Nedugo zatim je rekao da ne bi imao ništa protiv da napravi karijeru u Rusiji:

- To je sticaj okolnosti, ne verujem da ćemo moći nešto da napravimo tamo, ali videćemo. Možda napravim 300 na sat pesmu na ruskom. Zašto da ne, Miloš Biković je tamo velika zvezda, svi znaju za njega.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:00

IVAN GAVRILOVIĆ ZA KURIR TV OTKRIO: Džej je najviše zadirkivao Kebu da je beli ciganin! Evo koji pevač se NAJVIŠE PLAŠIO AVIONA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track