"ŽELELA SAM DA IMAM JOŠ DECE, TO MI JE NEOSTVARENA ŽELJA" Ilda Šaulić progovorila o porodici: Očigledno tako treba da bude...
Foto: Damir Dervišagić

otvoreno

"ŽELELA SAM DA IMAM JOŠ DECE, TO MI JE NEOSTVARENA ŽELJA" Ilda Šaulić progovorila o porodici: Očigledno tako treba da bude...

Stars -

Ilda Šaulić, naslednica kralja narodne muzike, Šabana Šaulića izgradila je zavidnu karijeru i ostvarena je na privatnom planu. Ona uživa u srećnom braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem sa kojim ima ćerku, međutim priznaje da žali jer nije imala više dece.

Divan show, Ilda Šaulić, Ilda Saulic
foto: Damir Dervišagić

- Ima dosta stvari koje bih volela da ostvarim i poslovno i privatno. Imala sam jednu želju, ali sada kažem u decembru punim 45 godina i imam jednu malu devojčicu koja ima sedam godina. Želela sam da imam još dece i to mi je ostalo kao neostvarena želja – rekla je ona.

Kako je Ilda odrasla u porodici gde je pored sebe imala sestru i brata, kaže da je to nešto najlepše, ali dodaje da joj je očigledno suđeno da ima samo jedno dete.

Ilda Šaulić
foto: printscreen

- Ja znam koliko je lepo što imam sestru i brata, ali Bogu hvala i na njoj. Kada pričam o svom uspehu sa te strane, onda mislim da bi bilo lepo da smo se još koji put ostvarili kao roditelji, ali to je nešto što očigledno tako treba da bude – zaključila je pevačica.

Ilda Šaulić
foto: ATAImages

Podsetimo, Ilda Šaulić nedavno je govorila o svom ocu Šabanu i majci Goci, i prisetila se detinjstva, a tom prilikom istakla je da se u njihovom domu uvek znao red.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:08

Goca i Ilda Šaulić stigle na koncert Jašara Ahmedovskog

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track