LUDILO U KLUBU! Elektra Elite ZAPALILA atmosferu! Kad je čula Prijin HIT, zamešala bujnim grudima i izazvala potpuni KOLAPS
Foto: Printscreen

I to smo doživeli

LUDILO U KLUBU! Elektra Elite ZAPALILA atmosferu! Kad je čula Prijin HIT, zamešala bujnim grudima i izazvala potpuni KOLAPS

Stars -

Transrodna pevačica Elektra Elite skreće pažnju na sebe gde god da se pojavi. Tako je bilo nedavno u jednom beogradskom klubu.

Elektra Elite
foto: Kurir televizija

Ona je održala svoj prvi nastup uz performans i na taj način obeležila još jednu godišnjicu svog rada. Zanimljivo je da je publika sve vreme neprestano snimala i objavljivala snimke na društvene mreže, pa je tako Elektrin nastup postao tema komentarisanja. Dok su mnogi hvalili, većina je osuđivala zbog izazovnog stajlinga jer je akcenat stavljen na njene grudi.

S druge strane, pevačica je želela da svojin fanovima pokloni ludu žurku na kojoj je promovisala dve nove pesme "Penal" i "Tajkun", a kako se priča, nastup nije želela da naplati.

Elektra Elit
foto: Igor Živković

- Prezadovoljna sam. Negde sam i očekivala ovakvu pomamu i interesovanje. Ljudi mi pišu na društvenim mrežama, čestitaju... Volela bih da ponovimo druženje i garantujem da će sledeći put biti još veći hajp - izjavila je ona za medije.

Elektra se nedavno vratila u Švajcarsku jer je u Srbiji i BiH provela više od dva meseca. U međuvremenu ona radi na novim pesmama, te svakog trenutka od nje možemo očekivati nove misterije i skandale.

Kurir.rs/ Pink.rs

00:22

Elektra Elit Mesa uz Aleksandra Prijovic

01:01

PEĐA JOVANOVIĆ U EMISIJI PUSTI BRIGU: Otkrio sve detalje planiranih koncerata i progovorio o kolegama i sujeti na estradi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track