OŽENIO SE SIN "SRPSKOG ESKOBARA"! Lazar Kosmajac u tajnosti organizovao venčanje sa Ukrajinkom Danom: Evo kako ona izgleda (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Shutterstock

venčanje tik pored kuće na koju je bačena bomba

OŽENIO SE SIN "SRPSKOG ESKOBARA"! Lazar Kosmajac u tajnosti organizovao venčanje sa Ukrajinkom Danom: Evo kako ona izgleda (FOTO)

Stars -

Naslednik čoveka kog su zvali "srpski Eskobar" i koji je u jednom trenutku okarakterisan kao najveći narko diler na ovim prostorima, sklopio je građanski brak sa atraktivnom Ukrajinkom raskošne lepote u restoranu na Zvezdari, nedaleko od porodične vile koja je samo nekoliko dana ranije vrvela od policije zbog eksplozivnih naprava koje su padale po dvorištu.

Lazar Kosmajac
foto: Zorana Jevtić

Mladi Kosmajac i Ukrajinka Dana, koja se na Instagramu predstavlja kao bjuti influenserka, upoznali su se proletos u Majamiju, gde Lazar često putuje. Vrlo brzo, Dana je ostala u drugom stanju. Ovo je ujedno bio razlog da sve ostavi i preseli se u Srbiju.

Trudnički stomačić premijerno je pokazala na venčanju porodičnog prijatelja njenog izabranika u Francuskoj.

Dana dsk
foto: Printscreen Instagram

Blistala je u uskoj haljini ponosno držeći za ruku svog izabranika, a ovo im je bilo i prvo pojavljivanje pred porodicom i prijateljima.

Dana dsk
foto: Printscreen Instagram

Mladenci su se odlučili za intimno venčanje bez slavlja. Ceremoniji sklapanja braka prisustvovali su samo kumovi i to na insistiranje mladoženje budući da se trudi da živi što povučenije, te da se o njemu što manje piše. Ipak, to mu nikad nije polazilo za rukom.

Lazar Kosmajac nije završavao u tabloidima samo zbog kontroverznog oca, već i zbog svog burnog ljubavnog života. Bio je u vezi sa Mirkom Vasiljević, jednom je uslikan sa bivšom suprugom Vladimira Stojkovića, Bojanom Rajić, iako ona o tome nikada nije govorila. Navodno se zabavljao i sa pevačicom Marinom Tadić.

Prva bomba na imanje Kosmajca bačena je 7. novembra na velelepnu vilu u kojoj Lazar živi sa majkom Aleksandrom Kosmajac. Ta bomba nije eksplodirala, a zatim je sledeća bačena 8. novembra kada je upala u komšijsku kuću i eksplodirala. Zatim je Dušan Krstić, kako se sumnja, 15. novembra u dvorište porodične kuće Milice Kosmajac aktivirao i bacio i treću ručnu bombu, koja nije eksplodirala. Za sve to vreme, kako se sumnja, Džesi je svom suprugu čuvala stražu - pazila je da ih niko ne vidi, obezbeđivala je vozilo i čekala muža.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

44:53

CRNA HRONIKA 12.11.2023

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track