LJUBAV, SREĆA, RADOST! Još jedno slavlje u domu Nadice Ademov, pevačica se odmah obratila brižnom mužu: Znam da ćeš biti najbolji
Foto: ATA Images

svakodnevno uživaju u roditeljstvu

LJUBAV, SREĆA, RADOST! Još jedno slavlje u domu Nadice Ademov, pevačica se odmah obratila brižnom mužu: Znam da ćeš biti najbolji

Stars -

Pevačica Nadica Ademov porodila se 28. oktobra ove godine i na svet je donela devojčicu, kojoj su dali ime Melina.

Ona i njen suprug Damir svakodnevno uživaju u roditeljstvu, a pored toga što su proslavili rođenje naslednice, imali su još nekoliko povoda za slavlje.

Naime, prvo im je bila godišnjica veze, zatim Nadičin rođendan, a sada je na red došao da se proslavi i Damirov rođendan.

Nadica Ademov
foto: Ata images

Kako bi mu ulepšala dan, pevačica je na Instagramu pokazala najlepši porodični trenutak sa ćerkicom i uz divne reči čestitala suprugu, u ime ćerke Meline:

Nadica Ademov
foto: Printscreen Instagram

- Tata, srećan ti rođendan. Znam da ćeš biti najbolji tata na svetu i srećna sam što si baš ti moj tata. Želim ti zdravlja najviše, a ja ću ti dati sve ostalo, najviše ljubavi... Voli te tvoja Melina - piše u emotivnoj objavi i pored stoji slovo D kao Damir.

Podsetimo, pevačica Nadica Ademov je dobila dete sa biznismenom Damirom iz Nemačke, sa kojim se zabavlja oko tri godine.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:41

Nadica Ademov po izlasku iz porodilišta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track