KO UZIMA VEĆI BAKŠIŠ? Šok odgovor: Muškarcima je lakše! Aca Ilić otkrio: Umem da prepoznam pesmu koja izvlači lovu (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

KO UZIMA VEĆI BAKŠIŠ? Šok odgovor: Muškarcima je lakše! Aca Ilić otkrio: Umem da prepoznam pesmu koja izvlači lovu (VIDEO)

Stars -

Pevačica Biljana Jevtić i pevač Aleksandar Aca Ilić u skladnom u braku skoro četrdeset godina, a kako izgleda ljubav nakon toliko vreme pogledajte ovde.

Ovi estradni umetnici, gostujući u "Divan šou" kod voditelja Ivana Gajića, odgonetnuli su ko uzima veći bakšiš na svirkama.

Ivan Gajić
foto: Zorana Jevtić

- Lakše je muškarcima na tim tezgama nego ženama. Ja sam po tome poznat, da na tezgama, izabrem pesmu koja će da izvuče lovu. To je stvar iskustva, prošao sam kafane, dok je Bilja iz kulturno-umetničkog društva došla. Ona nije ni pevala kafane dok nije krenula sa mnom da se zabavlja, već je nastupala samo na koncertima. Ubedio sam je da je to greška jer ima ime koje može da naplati - otkrio je Aca Ilić.

Biljana Jevtić je sve to potvrdila, a onda i ona dodala:

01:30

KO UZIMA VEĆI BAKŠIŠ? Šok odgovor: Muškarcima je lakše! Aca Ilić otkrio: Umem da prepoznam pesmu koja izvlači lovu

- Ništa nisam radila, moji počeci su bili kulturno-umetničko društvo. Nisam radila kafane, nisam čak ni znala pesme, to se meni dogodilo kao grom iz vedra neba. Sklopile su se kockice i počela sam da se bavim tim poslom.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:54

KURIR ZA PETAMA POZNATIMA! Komšije razotkrile kakvi su Aca Ilić i Bilja Jevtić privatno, a EVO I KOJU HRANU NAJVIŠE KUPUJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track