ŠA NE MARI ZA VANJU, UPLOVIO U AFERU SA PEVAČICOM! Stigle i prve reakcije: "Fuj, žene su ga sa razlogom ostavile, SRAMOTA"
Foto: Printscreen

ivan marinković opleo

ŠA NE MARI ZA VANJU, UPLOVIO U AFERU SA PEVAČICOM! Stigle i prve reakcije: "Fuj, žene su ga sa razlogom ostavile, SRAMOTA"

Rijaliti -

Aneli Ahmić i Marko Đedovića, otkrili su novu aferu koja će sigurno mnoge ostaviti u šoku i promeniti tok rijalitija "Elita".

Naime, oni su otkrili da se reper Nenad Aleksić Ša i pevačica Miona Jovanović, već više od dva meseca muvaju, iako su oboje ušli kao zauzeti u Belu kuću.

Vanja Aleksić, Nenadova još uvek zakonita supruga, nije imala komentar na ovu temu, ali se zato se sada, oglasilo Ivan Marinković, bivši učesnik Zadruge, koji se nikada ne libi da kaže ono što misli.

Ivan Marinković
foto: Kurir televizija

- Fuj! Ša je dečko totalno otišao u aut. Sramota treba da ga bude, sve žena su ga i sa razlogom ostavile. On je jako nezadovoljan samim sobom generalno. U tim godinama da sebi dozvoli poigravnje sa brakom i vezama, to je nedopustivo. Naravno, sve pod predpostavkom da je istina da se "zaljubio". Mada, i bez toga je sebi za manje od godinu dana dozvolio da oskrnavi i sebe i brak kao instituciju. Ne znam šta se dešava ali izgleda je postalo moderno da se uzimaju, i posle za dva meseca svi razvode. Ipak, mislim da su tu po sredi nezadovoljstva, traume, kompleksi od neuspelih veza u prošlosti -bio je britak na jeziku Ivan pa dodao:

Ivan Marinković, Nenad Aleksić Ša
foto: Petar Aleksić, screenshot Pink tv

- Možda, ali samo možda bi ga razumeo da se zaljubi u neku zrelu devojku, ne u klinke i starlete ili šta su vec, sa kojom bi mogao na duže staze. On što je stariji sve mladje nalazi. To ne da nije kriza srednjih godina,nego ozbiljna situacija, za ozbiljnu psihoanalizu. Kako je krenuo za deset godina, imaće jos tri braka sa sve mlađim ribama, i na kraju će oboriti ginisov rekord -završio je Ivan.

A kako će odnos ovo dvoje učesnika izgledati u narednom periodu i da li će zaista uploviti u ljubavni odnos, ostaje nam da ispratimo!

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track