VESNA ĐOGANI KORISTI PROTEKCIJE KOD POLICIJE: Kad Đole napravi belaj, ja budem šarmantna! Priznala i kakvu ponudu je ODMAH ODBILA
Foto: Printscreen

hit

VESNA ĐOGANI KORISTI PROTEKCIJE KOD POLICIJE: Kad Đole napravi belaj, ja budem šarmantna! Priznala i kakvu ponudu je ODMAH ODBILA

Stars -

Pevačica Vesna Đogani sletela je u Beograd nakon nastupa u inostranstvu, koji nije planirala, te se odmah bacila na komentarisanje aktuelnosti.

"Jako sam birala šta ću da reklamiram, odbila sam sve kladionice koje su mi nudile ogroman novac. S obzirom da sam roditelj i da vodim zdrav život, to mi nije bio prioritet. Nudili su mi mnogo para, ali rekla sam ne. Nije mi bilo teško da odbijem, nije bilo sekunde razmišljanja, imam ja dovoljno. Ako do sad nisam stekla, onda stvarno... Bilo bi stvarno bezobrazno da tako nešto uradim".

Đole Đogani
foto: Printscreen YouTube

Na pitanje da li koristi protekcije jer je poznata, odgovorila je:

"Poretkcije samo koristim u dobrim momentima. Đoletu nekada progleda i policija kroz prste. Ja ne vozim, ali kad on napravi neki belaj, ja budem šarmantna. Naravno, ako je veliki prekršaj, onda ništa", rekla je pevačica, a mnogi ne znaju da postoji i zabranjena Đoletova ljubav.

Vesna Đogani
foto: Kurri tv

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track