ODUSTALA OD SPORTSKE KARIJERE, PROMENILA LIČNI OPIS OPERACIJOM: Ovako je Bogdana izgledala pre nego što je postala Cecina snajka
Foto: Damir Dervišagić

majka dva sina

ODUSTALA OD SPORTSKE KARIJERE, PROMENILA LIČNI OPIS OPERACIJOM: Ovako je Bogdana izgledala pre nego što je postala Cecina snajka

Stars -

Bogdana Ražnatović u žižu javnosti dospela je 2018. godine kada su mediji preneli da se zabavlja Veljkom Ražnatovićem.

Iako u centru pažnje, o Bogdani se zapravo malo šta zna. Ona je maksimalno posvećena sinu Željku i Krstanu, a sada sa Veljkom čeka trećeg sina, kojem će dati ime Ilijan. Međutim, gospođa Ražnatović nesuđena je košarkašica.

Bogdana Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Bila je deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Sa ekipom Radivoje Korać dve godine kasnije osvojila titulu prvaka Srbije u košarci, a zatim je sa Koraćem bila i viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Ni dve veoma ozbiljne povrede kolena nisu je sprečile da niže uspehe dalje, pre tri godine donela je odluku da se ipak povuče.

Iako važi za lepoticu, Bogdana se jednom prilikom podvrgla sitnom estetskom zahvatu - uvećanju usana. Na 18. rođendanu ne biste je prepoznali.

kurir.rs

Bonus video:

00:07

Trudna Bogdana Ražnatović u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track