ISPLIVAO POSLEDNJI SNIMAK UBIJENE JELENE I ZORANA MARJANOVIĆA! Ona mu peva na "uvce", a jedan detalj posebno BODE oči (VIDEO)
Foto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva

ŠOKANTNO

ISPLIVAO POSLEDNJI SNIMAK UBIJENE JELENE I ZORANA MARJANOVIĆA! Ona mu peva na "uvce", a jedan detalj posebno BODE oči (VIDEO)

Stars -

Poslednji snimak na kome Jelena Marjanović peva svom suprugu Zoranu Marjanović izazvao je veliku pažnju javnosti.

Zoran Marijanović
foto: Marina Lopičić, Privatna Arhiva

Ovaj zločin već šest godina ne prestaje da intrigira javnost, a u javnost su tokom svih tih godina isplivali razni detalji iz života porodice Marjanović.

Tako se na društvenim mrežama pojavio jedan video-snimak, za koji se navodi da je poslednji zajednički snimak Zorana i Jelene.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Naime, Zoran je na privatnoj slavi zatražio pesmu "Morem plovi", a Jelena je rado počela da peva Zoranu "na uvce". On se vrpoljio, pevao i smejao se, a onda je izvadio pare iz džepa i dao Jeleni u ruke.

Nije poznato kada i gde je ovaj video nastao, a otkako je Zoran osuđen, ponovo je počeo da šeruje društvenim mrežama, naročito na Tiktoku.

Zoran neprekidno gleda gde je Jelena, levo i desno, pa se stiče utisak da je veoma nervozan bio tokom proslave. Jelena mu posle otpevane pesme traži da izvadi bakšiš, Zoran izvlači 50 evra iz džepa, koje mu ona gotovo da otima iz ruke i daje muzičarima. Sve vreme Marjanović je prati pogledom i poteže žestoko piće. Ova reakcija za mnoge govori dosta u vezi sa odnosom supružnika.

Kurir.rs

01:41

Zoran Marjanović zapalio sveće na nasipu u Borči gde je ubijena njegova supruga Jelena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja