BEKUTIN SIN OBJAVOM O MRKI SVE RASPLAKAO Podelio pevačicin privatni snimak s Milutinom: Grlim uspomene i nosim te sa sobom...
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić, Printscreen

dve godine od političareve smrti

BEKUTIN SIN OBJAVOM O MRKI SVE RASPLAKAO Podelio pevačicin privatni snimak s Milutinom: Grlim uspomene i nosim te sa sobom...

Stars -

Milutin Mrkonjić preminuo je na današnji dan, 27. novembra, 2021. u Beogradu. Pevačica Ana Bekuta, koja je godine provela u ljubavi s njim, teško je podnela ovaj gubitak.

Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, Venac
foto: Printskrin/Instagram, Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

I njen sin Igor Polić i dalje tuguje zbog Mrkinog odlaska. Sudeći po emotivnom snimku i poruci koju je objavio na društvenoj mreži Instagram dve godine od smrti političara njegova prisutnost još uvek je za njega jaka, iako se ne može opipati ili videti.

Igor Polić
foto: Printscreen

- Dve godine su prošle od trenutka kada si tiho nestao iz mog sveta, ostavljajući za sobom samo sećanja i prazninu koja ne jenjava - počeo je Polić, pa potom dodao:

- U mom srcu ostaćeš zauvek, kao svetionik sećanja koji me vodi kroz tamu gubitka. Grlim uspomene i nosim te sa sobom kroz sve izazove koje donosi život. Tvoja prisustnost i dalje je jaka, iako se ne može opipati ili videti. Zauvek ćeš biti deo naših života i bez obzira na vreme koje prolazi, tvoj duh će nastaviti da živi sa nama.

Igor Polić, Milutin Mrkonjić
foto: Damir Dervišagić

Sve ove misli, inače, Igor je ispisao preko starog snimka na kom Ana i Mrka plešu, što je mnoge ganulo. Tu se, pak, nije i zaustavio.

- Neka tvoja duša pronađe mir tamo gde si, a ja ću nastaviti da te nosim u srcu kroz dane koje donosi budućnost, ćekajući dan kada ćemo se ponovo sresti - zaključio je potom Bekutin naslednik, uz emotikon slomljenog srca.

Kurir/Republika

Bonus video:

00:44

Sahranjen Milutin Mrkonjić uz pesmu o Čuburi koju je posvetio svojoj pokojnoj majci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track