Najnovije vesti

"DA SI MI POSLAO 200 MARAKA, DOŠAO BIH" Saša Popović otkrio koji pevač se nije pojavio na sceni, a još i ispao ŠMEKER! ŠOK!
Foto: Kurir televizija

anegdota

"DA SI MI POSLAO 200 MARAKA, DOŠAO BIH" Saša Popović otkrio koji pevač se nije pojavio na sceni, a još i ispao ŠMEKER! ŠOK!

Stars -

Saša Popović, kreativni direktor "Granda", jednom prilikom prisetio se anegdote sa kraljem romske muzike Šabanom Bajramovićem, koji je preminuo 2008. godine.

- Godine 1994. napravio sam pesmu "Medeni kolači" i pozvao Dragana Kojića Kebu, pokojnog Rođu Raičevića i Šabana Bajramovića da napravimo "Grand kvartet". Čak se i Šabanu dopala pesma i mi smo sve to snimili kod Željka Mitrovića. Svi su tu pesmu otpevali i sad treba da je prvi put emitujemo na televiziji. Trebalo je da ide sve na Trećem kanalu u direktnom prenosu u devet uveče. Došli smo Keba, Rođa i ja, svi s gitarama i oni nam kažu: "Ljudi, imate još pet minuta do uključenja", ali nema Šabana Bajramovića! Kako ćemo bez njega? - rekao je u "Zvezdama Granda" Popović.

Saša Popović
foto: Kurir televizija

- Kad je prošlo već nekoliko minuta, mi se poređali na sceni, ali on ne dolazi, nema ga. Ništa, mi, ko popišani, sklonimo se sa scene. Tad nisu postojali mobilni telefoni, pa sam tražio fiksni da ga pozovem. Okrenem Šabana, on se javi. Kažem ja: "Šabane, gde si ti?", a on meni: "Ej, Sale, pa gde si ti". Ja mu objasnim da ga čekamo na sceni i da treba da pevamo pesmu po dogovoru, a on će meni: "E, pa što nisi poslao 200 maraka, onda bih došao" - pričao je Popović, da bi potom objasnio:

Šaban Bajramović
foto: Dragana Udovičić

- Posle smo izgladili sve to. Nije ni bitno na kraju da li smo mu dali pare, Šaban je ispao šmeker u svakom slučaju. Počeli smo da se šalimo, rekao je da je zaboravio da treba da dođe i to je bilo to. Šta da radimo, dešava se.

kurir.rs/republika.rs

Bonus video:

03:44

ŠOU! SAŠA POPOVIĆ ZVAO PLESAČE U ZVEZDE GRANDA! Ono što je video ga ODUŠEVILO: Čim završite sa Draganom JA VAS PREUZIMAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track