VUK MOB I TIJANA EM VEZANI KAO PUPČANOM VRPCOM: Isplivao novi privatni snimak ljubavnog para, sve pršti od emocija
Foto: Printscreen/Instagram, Kurir televizija

ljubav

VUK MOB I TIJANA EM VEZANI KAO PUPČANOM VRPCOM: Isplivao novi privatni snimak ljubavnog para, sve pršti od emocija

Stars -

Pevačica Tijana Milentijević popularnost je stekla hitom "Žena od sultana", a od kako je uplovila u emotivnu vezu sa reperom Vuk Mobom ne prestaje da inrigira javnost.

Tijana Em, Vuk Mob
foto: Printscreen

Tijana važi za nekog ko jako pleni pažnju "jačeg pola a neretko na svom instagram profilu objavljuje sadržaj koji svedoči navedenom, imajući u vidu da svaka njena objava broji stotine reakcija i komenatra.

Ne kriju od očiju javnosti da su srećno zaljubljeni i emotivno ispunjeni, pa je osvanuo snimak na instagram nalogu pevačice na kome je brižno naslonjena na rame svog izabranika, ne skidajući osmeh sa lica.

Vuk Mob
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, reper i Tijana vezu su krili nešto manje od dva meseca, a odale su ih takođe i fotografije na društvenoj mreži Instagram.

00:03

Tijana EM

Kurir.rs/ N.K.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

05:37

JEZIVO SAM STROG OTAC, KAKVA CRNA MEZIMICA! Vuk Mob otkrio kakva je osoba sa ćerkicom: OLJA SE PLAŠI MIŠLJENJA DA SAM NENORMALAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track