NA FARMI BILA INTIMNA S PEVAČEM Udala se za njega, usledio MUČAN razvod posle 3 meseca! Povukla se iz javnosti, pa pravila PLJESKE
Foto: Printskrin

NA FARMI BILA INTIMNA S PEVAČEM Udala se za njega, usledio MUČAN razvod posle 3 meseca! Povukla se iz javnosti, pa pravila PLJESKE

Stars -

Jovanu Nikolić javnost je upoznala kroz učešće u rijalitiju "Farma", gde je uplovila u vezu, a kasnije i u brak sa pevačem Danijelom Alibabićem.

Jovana danas sasvim drugačije izgleda. Naime, ona je danas ima vatrenu crvenu kosu.

Inače, ljubav Jovane i Danijela počela je 2013. godine tokom učešća u rijalitiju, njih dvoje su se zavoleli, a kasnije i venčali. Ipak idila nije potrajala. Nakon samo tri meseca usledio je buran kraj. Punili su medijske stupce i tokom romanse i kasnije zbog mučnog razvoda, a ostala je upamćena po skandaloznim izjavama.

Danijel Alibabić, Jovana Nikolić
foto: Marina Lopičić

Svi se dobro sećaju izjave kako nije imala od čega da sprema za ručak, te su tri puta dnevno jeli samo sendviče.

Nakon njihovog razvoda Nikolićeva e povukla iz javnog života, vratila u Niš, odakle se opet presilila u Beograd. Tada se zaposlila u jednom fastfudu i prodavala pljeskavice, a hvalili su je kao dobru radnicu.

Jovana Nikolić, Danijel Alibabić
foto: Marina Lopičić

Poslednje što se zna o njoj jeste da je lepa Nišlijka našla pravo zanimanje za sebe. Naime, ona je bila vlasnica jednog salona lepote zajedno sa sestrom. I dok Jovana depilira devojke, njena sestra Branislava ih šminka i radi im nokte.

Jovana Nikolić
foto: Printskrin

Podsetimo, Danijel je sad u srećnom braku sa i ima dvoje dece. A o braku sa Jovanom ne želi da priča. On je posle razvoda od bivše misice samo dao jednu izjavu u kojoj je prizao da ga je sramota braka s nijom.

- Sramota me je što se ta osoba povezuje sa mnom. Stid me je što sam se oženio njome i što se njeno ime pominje uz moje. Sve što govori, govori o sebi. Neka joj je na časti i vidimo se na sudu - rekao je crnogorski pevač tada za Kurir.

Inače, Jovana je javno optužila Danijela da ju je fizički zlostavljao i tvrdi da je on homoseksualac.

Kurir.rs/L.P.

Bonus video:

03:14

Danijel Alibabić progovorio o skandalu na Evroviziji 2006. godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track