DRAMA NA AUTO-PUTU! MILANU MILOŠEVIĆU NAMESTILI SAČEKUŠU! Stao ženi sa bebom da je poveze do LEKARA, a onda usledila FILMSKA PRIČA
Foto: Kurir

DRAMA NA AUTO-PUTU! MILANU MILOŠEVIĆU NAMESTILI SAČEKUŠU! Stao ženi sa bebom da je poveze do LEKARA, a onda usledila FILMSKA PRIČA

Rijaliti -

Voditelj Milan Milošević pre nekoliko dana našao se na meti ozbiljne pljačkaške grupe na auto-putu, ali je pukom srećom izbegao problem. Naime, Milan je bio na slavi kod prijatelja i kada je krenuo za Beograd povezao je jednog poznanika, na njegovu veliku sreću.

Kada je stao na naplatnu rampu prišla mu je devojka koja je držala bebu u naručju, što je zapravo bila lutka zamotana u ćebe. Kroz suze ga je pitala da li može da je poveze, jer mora dete da vodi kod lekara.

Voditelj je najpre dozvolio, ali taj drug koji je bio sa njim, počeo je da histeriše i tera devojku iz kola. Milan je bio šokiran i rekao mu da prestane, dok je on govorio da će odmah zvati policiju i uzeo telefon. Ona je tada izletela iz auta i krenula da trči ka jednoj pumpi.

Milan Milošević
foto: Ata Images

Milanu je tek posle drug ispričao o kakvoj prevari se radi.

Devojka sa bebom u naručju zaustavlja automobile i moli da je odvezu za Beograd, jer vodi dete kod lekara, a zatim ih na auto-putu presreću razbojnici koji su sa njom u dilu i pljačkaju vozača, te mu oduzimaju i kola.

- Nije mi se desilo ništa strašno, hvala Bogu, ali sve je to istina. Meni to deluje kao neka filmska radnja, međutim, dešava se i kod nas. Koliko sam čuo, uhvatili su te prevarante, ali moramo uvek da budemo oprezni - poručio je Milan.

Kurir.rs/Star

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track