SESTRE RODIĆ PONOVO ZA ISTIM STOLOM! Isplivao snimak slavlja, POVOD okupljanja poseban RAZLOG, baš NEVERICA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

rođendan

SESTRE RODIĆ PONOVO ZA ISTIM STOLOM! Isplivao snimak slavlja, POVOD okupljanja poseban RAZLOG, baš NEVERICA (VIDEO)

Stars -

Bogdana Ražantović obelodanila je video snimak na svom instagram profilu sa proslave rođendanskog slavlja na kome lumpuje sa sestrama i njihovom majkom Danijelom.

Bogdana Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Sestre Rodić postale su poznate kada je Bogdana uplovila u vezu sa sinom folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Veljkom Ražnatovićem. Potom je Bojana uplovila u vezu sa Mirkom Šijanom, a spekulisalo se da je Nataša završila sa Jovanom Pejićem, sinom Zlate Petrović.

No, to se nije ispostavilo kao tačno, a njih tri su postale veoma interesantne kao pojava u Srbiji, pogotovo zbog načina na koji su vaspitane i kako su i šta u životu radile.

Dugo nismo imali prilike da ih sve tri vidimo zajedno na okupu, barem ne javno, ali su juče sestre imale poseban povod da se okupe. Njihovoj majci Danijeli je, naime, bio rođendan, pa su oni to, kako i dolikuje, proslavili.

Nataša, Bojana i Bogdana igrale su i bile veoma vesele sa majkom, a tu je bio i njihov otac Bogdan, koji je pre izvesnog vremena imao nezgodu kada ga je pregazio konj, ali se od toga uspešno oporavio.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Bogdana sa Veljkom ima sinove Željka i Krstana i sada je u drugom stanju, a opet čeka dečaka kome će dati ime Ilijan, dok je Bojana sa suprugom Mirkom dobila sinove Zorana i Vukana.

Kurir.rs/ Srbija danas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track