ZA VIKI MILJKOVIĆ, RIBLJU ČORBU I BOBANA ZDRAVKOVIĆA 90.000 EVRA! Doček 2024. godine u Nišu uz niške snage!
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

ZA VIKI MILJKOVIĆ, RIBLJU ČORBU I BOBANA ZDRAVKOVIĆA 90.000 EVRA! Doček 2024. godine u Nišu uz niške snage!

Stars -

Za doček Nove godine na centralnom gradskom trgu u Nišu nastupiće pevači Boban Zdravković i Violeta Viki Miljković, a 30. decembra uveče na trgu će koncert održati Riblja Čorba, saopštila je danas gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Zvezde Granda, finale Zvezda Granda, Viki Miljković
foto: Petar Aleksić

Ona je kazala da će ta dva koncerta, sa obezbeđenjem, ozvučenjem, binom i vatrometom koštati grad 10,9 miliona dinara što je nešto više od 90.000 evra.

Gradska većnica Adriana Anastasov rekla je da će 1. decembra početi novogodišnje ukrašavanje grada i tada će biti predstavljen kalendar događaja u gradu u naredna dva meseca.

Bora Đorđević
foto: Aleksandra Ignjatović

- Od 26. decembra do 1. januara imaćemo novogodišnje aktivnosti na centralnom gradskom trgu. Kao i prošle godine ustanove kulture organizovaće celodnevne programe. Imaćemo i saradnju sa ZOO kutkom - izjavila je Anastasov na konferenciji za medije u Skupštini grada Niša.

Boban Zdravković, ž
foto: Kurir tv

Anastasov je istakla da je tokom prethodnih novogodišnjih praznika Niš posetilo više od 10.000 turista, a očekivanja su da taj broj ove godine bude premašen.

Komentarušići izbor pevača koji će nastupiti u novogodišnjoj noći, Anastasov je izjavila da je opredeljenje grada da na koncertima uvek budu i „niške snage“, što i građani predlažu i podržavaju.

Kurir/Telegraf

Bonus video:

05:20

KONCERT RIBLJE ČORBE U ČAST ALEKSIĆA! Bora Đorđević obratio se publici na TAŠU: Hvala što ste došli, pevaćemo Mišine pesme!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja