NEVENA STAMENKOVIĆ JE BILA NAJLEPŠA MODELSICA Evo kako izgleda njen sin: Proslavio 16. rođendan (FOTO)
Foto: Kurir televizija

ekskluzivno

NEVENA STAMENKOVIĆ JE BILA NAJLEPŠA MODELSICA Evo kako izgleda njen sin: Proslavio 16. rođendan (FOTO)

Stars -

Nevena Adžemović Stamenković, bivša članica grupe Models i nekadašnja poslanica, nalazila se u žiži interesovanja, a onda se u jednom momentu povukla iz medija.

Nevena Stamenković
foto: Dragan Kadić

Iako se mnogo govorilo o njenom privatnom životu, burnim periodima i emotivnim momentima, izgleda da je sada sve u najboljem redu.

Naime, tokom jučerašnjeg dana Nevenin sin napunio je 16 godina, a sudeći po fotografiji do koje smo došli porodica je srećna i na okupu.

Ipak, ne možemo, a da ne primetimo kako je Nevenin sin izrastao u pravog lepotana koji će biti "opasnost" za mnoga zaljubljena srca. Kako on izgleda možete pogledati ispod:

Nevena Stamenković
foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Nevena je svojevremeno i progovorila o razvodu od bivšeg muža Srđana Adžemovića.

- Sama sam otkad sam se razvela, nemam sreće u ljubavi. Otac i dalje pomaže sestri i meni finansijski. S bivšim mužem imam odličan odnos. Mislim i da se oženio u međuvremenu, pa mu čestitam javno. Mogao bi samo malo da pojača alimentaciju, makar za 50 odsto i onda će biti sve okej - završila je Nevena.

Lazar Stanušić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja