ODGAJALA ĆERKU SAMA, A POTOM JE IZGUBILA ZBOG OPAKE BOLESTI! Jeziva sudbina jugoslovenske pevačice: Nismo uspele, sunce moje...
Foto: Printscreen/YT

teška sudbina meri cetinić

ODGAJALA ĆERKU SAMA, A POTOM JE IZGUBILA ZBOG OPAKE BOLESTI! Jeziva sudbina jugoslovenske pevačice: Nismo uspele, sunce moje...

Stars -

Jugoslovenska pevačica Meri Cetinić imala je uspešnu decenijsku karijeru, ali i tragičan život koji je ostavio ožiljak ne njenom srcu.

Svoju uspešnu karijeru gradila je isključivo na svom glasu, a veliku popularnost stekla je u grupi "More", a nešto kasnije započela je solo karijeru.

Tokom osamdesetih godina, bila je jedna od najtraženijih pevačica na prostorima nekadašnje Jugoslavije, a 1981. i 1982. godine proglašena je i za pevačicu godine.

Sa 23 godine ostala je u drugom stanju, ali joj je brak nije dugo potrajao, pa se sama brinula od ćerki Ivani.

- Kratko je trajao moj brak, u koji sam ušla trudna s 23 godine, jer sam mislila da to tako treba da ide, onako starinski. Našu kćerku sam podigla sama - rekla je Meri svojevremeno.

Meri Cetinic
foto: Printscreen/Youtube

Njena mezimica nasledila je talenat za muziku od nje, pa su tako 2014. godine snimile album "Dozovoli mi". Sedam godina kasnije, Ivana je preminula nakon borbe sa opakom bolešću.

- S neizmernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula jučeru KBC Split u 44. godini. Bila si moj dragulj, tvoja predivna poetska duša, puna ljubavi i nežnosti, veliki muzički talenat i humor činile su naš život srećnim, prepun ljubavi… Opaka bolest je pretila, ali smo je savladavale zajedno… Ovaj put je bila jača, nismo uspele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvezdama a tvojoj neutešnoj majci ostavio najdublju tugu… Tvoje stotine puta ponavljano ‘mami, I love you’ odzvanjaće u mom srcu zauvek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi - napisala je neutešna pevačica tada.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:44

ŠOU! SAŠA POPOVIĆ ZVAO PLESAČE U ZVEZDE GRANDA! Ono što je video ga ODUŠEVILO: Čim završite sa Draganom JA VAS PREUZIMAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track