PEVAČICA POKUŠALA DA GOVORI ENGLESKI, PA SE ŽESTOKO IZBLAMIRALA! Zorana Pavić usred druge države nije mogla ni da BEKNE, HIT!
Foto: Kurir televizija

LAPSUS

PEVAČICA POKUŠALA DA GOVORI ENGLESKI, PA SE ŽESTOKO IZBLAMIRALA! Zorana Pavić usred druge države nije mogla ni da BEKNE, HIT!

Stars -

Zorana Pavić je neko ko važi za izuzetno pozitivnu osobu, neretko se nađe i po neka anegdota iz njenog života a ona je ovog puta pričala o svom problemu sa stranim jezikom.

Zorana Pavić, Natalija Simović, Cakana
foto: Kurir tv

Pevačica je talenat za muziku odavno dokazala, ali nažalost sa stranim jezicima nije imala isto iskustvo i sreću.

Nepoznavanje engleskog jezika koštalo jednog nesporazuma u prodavnici u Turskoj, gde je boravila tokom jednog letovanja, a o svemu tome je pevačica svojevremeno govorila.

Moje znanje engleskog je prilično simpatično i tako sam ja tražila frizera tamo i pitala “Excuse me do you have freezer?“ (što u prevodu sa engleskog na srpski znači “Izvinite, da li imate zamrzivač“) misleći da će ljudi razumeti šta mi je potrebno ako to izgovorim na određen način – kroz smeh je rekla Zorana tada

Zorana Pavić
foto: Printscren Magazin In

Inače, Zorana Pavić susrela se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom zbog kog je imala i operaciju.

Zorana Pavić
foto: Kurir televizija

Doktor joj je onda rekao da se ne igra sa životom jer slepo crevo može svakog časa da joj pukne i da moraju što pre da je operišu.Operacija je protekla u najboljem redu i Zorana se oseća dobro.

Kurir.rs/ Blic

03:10

DIAVN ŠOU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja