"ZA ĆERU I RAME ZA PLAKANJE - SAMO NAJBOLJE" Luna Đogani priredila GALA proslavu, svima je zapala za oko torta, evo i zašto (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

proslavila ljubimcu osmi rođendan

"ZA ĆERU I RAME ZA PLAKANJE - SAMO NAJBOLJE" Luna Đogani priredila GALA proslavu, svima je zapala za oko torta, evo i zašto (FOTO)

Stars -

Luna Đogani nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga" proslavila je rođendan svog psa Lolija, za koga je kako ističe jako vezana.

Luna Đogani
foto: Printscreen

Đoganijeva često postavlja fotografije i video klipove sa svojom porodicom, pa mnogi komentarišu da je doživela pozitivnu promenu od kako se posvetila porodici i majčinstvu.

Pevačici je Loli na posebnom mestu i veoma je vezana za njega, sudeći po fotografijama koje ona postavlja na svom ličnom profilu.

Luna je istakla da je danas poseban dan za njenog psa, a ona mu je priredila i pravu poslasticu pa zajedno sa svojom ćerkom Miom.

Ona je u video klipu iznad poslala i vrlo emotivnu poruku.

- Srećan 8. rođendan mojoj ćeri, mom drugu za plakanje, smejanje, kućnom ljubimcu, prijatelju, podršci, mojoj Loli. Mom borcu! Najlojalnijem psu, najhrabrijem i najboljem! Hvala ti što si me uvek verno čekala.... i što si izabrala baš mene da budem tvoj životni saputnik! Nema veće sreće od toga što smo uspeli da te oživimo i produžimo ti još daće Bog dosta godina života sa nama! Želim da moja deca odrastu što više sa tobom da uvek pamte kakvog prijatelja su imale pored sebe! "Vama je pas samo neki deo života prijatelj, a vi ste psu ceo život prijatelj"

Luna je podelila takođe i mali delić rođendanskog slavlja sa svojim fanovima a posebnu pažnju privukla je improvozovana torta u vidu piletine za Loli, a mala Mia duvala je svećice.

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Luna Đogani je pre neki meseca na Instagram storiju podelila apel u kojem je zamolila da joj pratioci pomognu da nađe lek za svog psa, kojem je pogoršano zdravlje. Ali na kraju sve je ipak došlo na svoje.

Kurir.rs/ Nemanja Kadić/ Instagram :@luna_djogani

00:11

Luna Đogani pokazala novi imidž

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track