KEBA STOPAMA BRENE I DRAGANE MIRKOVIĆ: Osvaja Bugarsku, svi mediji pišu o NJEMU, a ovo je razlog (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

KEBA STOPAMA BRENE I DRAGANE MIRKOVIĆ: Osvaja Bugarsku, svi mediji pišu o NJEMU, a ovo je razlog (VIDEO)

Stars -

Dragan Kojić Keba krenuo je stopana Dragane Mirković i Lepe Brene, koje su već godinama prave zvezde u susednoj Bugarskoj.

Naime, Keba je snimio duet sa bugarskom mladom zvezdom Sandrom Aleksandrovom "Malo", koji je odmah postao hit među Bugarima. Srpski folker je sa Sandrom, promovišući pesmu, bio gost mogih tamošnjih televizija, a sama Sandra je ponosna na saradnju sa srpskim pevačima. Ona je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici podelila fotografije s njihovog jednog takvog gostovanja.

Da je Keba sve popularniji u susednoj državi govori i to da portali ne prestaju da pišu o njemu i mladoj zvezdi, kao i o njihovom duetu.

Dragan Kojić Keba
foto: Printscreen

Keba svakog meseca nastupa po bugarskim klubovima.

- U Bugarskoj sam često, tamo imam nastupe svaki mesec i poznajem mnogo mojih kolega iz Bugarske. Saradnja sa Sandrom je na obostrano zadovoljstvo, planiram i zajedničku promociju u Beogradu, ali to ćemo na vreme najaviti. Uskoro će i biti solistički koncert u Sofiji - rekao je Keba za Kurir.

Koliko je Keba popularan među Bugarima pisali smo nedavno kada je bugarski šampion Rosen Dimitrov u MMA ring upravo ušao sa Kebinom pesmom "Kukavica".

Podsetimo, srpski pevači su veoma popularni u Bugarskoj, a nedavno je srpska diva Dragana Mirković održala fantastičan koncert u Sofiji, gde joj je gost bila Lepa Brena. Njih dve su zajedno pojavile na bini i otpevale pesmu, a Draganin je svojim dirljivim govorom čak i rasplakao Brenu.

Kurir.rs/A.L/facebook: Sandra Aleksandrova Official

Bonus video:

05:20

Lepa Brena i Dragana Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track