TINA IVANOVIĆ POVADILA SILIKONE, PA POKAZALA KAKO ZAPRAVO IZGLEDA! Nakon toliko decenija pevačica se pojavila u PRAVOM IZDANJU
Foto: Printscreen/Magazin In

neverovatno

TINA IVANOVIĆ POVADILA SILIKONE, PA POKAZALA KAKO ZAPRAVO IZGLEDA! Nakon toliko decenija pevačica se pojavila u PRAVOM IZDANJU

Stars -

Kako je već svima dobro poznato, pevačica Tina Ivanović (50) je pre par godina priznala da je izvadila silikone iz grudi, te da više nikad neće pribegavati estetskim operacijama.

- Estetske intervencije na telu više ne. Bila sam onda mlada i luda, sad sam samo luda (smeh). Moram da kažem da nemam više implante, sad sam prirodna. Mnogo je lepše kad si prirodan...prirodni nokti, prirodna kosa, prirodne grudi...sve prirodno - izjavila je atraktivna Tina pre nekoliko meseci u emisiji "Grand news".

Naime, kod Tine na Instagram profilu mogu se pronaći slika na kojima pevačica pozira u bikiniju, a svima je odmah pažnju privukao njen sada prirodni dekolte.

Pevačica i na pragu šeste decenije izgleda kao bomba, pa nije ni čudo što je dobija veliki broj komplimenata na račun izgleda i vitke linije.

U poslednje vreme Tina je izazvala i veliku pažnju svojim stajlinzima i zbog toga pevačica uvek bude primećena.

– Ne bih ništa dodavala ni oduzimala. Prija mi svaki kompliment, naročito ako je od žena, od muškaraca se podrazumeva – tvrdi pevačica koja nema nameru da sakrije svoje atribute.

– Dok god budem pevala biće i dobrih i loših komentara, ali ja ću se oblačiti onako kako meni godi i dok god mogu da nosim mini suknju ja ću je nositi – iskrena je bila.

Kurir / Grand

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja