PROCURILA FOTKA MIŠE KOVAČA IZ BOLNICE: Zbog visoke temperature smešten u postelju, a evo kako izgleda posle tri dana
Foto: Printscreen/Youtube

PROCURILA FOTKA MIŠE KOVAČA IZ BOLNICE: Zbog visoke temperature smešten u postelju, a evo kako izgleda posle tri dana

Stars -

Mišo Kovač (82) u utorak je završio u splitskoj bolnici Firule. Sad se pojavila njegova fotografija iz bolnice. Naime, splitski inženjer građevinarstva Berislav Borovina na svom je Facebook profilu podelio Mišinu fotografiju, koju mu je poslao zet, inače doktor na Firulama gde se Mišo leči.

- Dalmacija,Sv.Duje,Marjan,Hajduk, ... nastavi niz. Neko će kazati Oliver, drugi Mišo a ja kažem oboje, svaki na svoj način. Moj zet, dr Mladen Frankić otorinolaringolog na KB Firule, ugodno me je iznenadio zajedničkom slikom sa Mišom Kovačom. Dragi naš Mišo, drži se. Puno nas je koji smo odrastali zajedno sa tvojim pesmama i koji ti poput mene, šalju iskrene želje za brzim oporavkom - napisao je Borovina u opisu fotografije na kojoj su njegov zet i Mišo.

Mišo Kovač
foto: Printscreen

Podsetimo, čim je pevač primljen u bolnicu, oglasila se njegova ćerka Ivana.

- Moj otac je završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu. Nije ništa ozbiljno. Kod starijih osoba koji imaju već neke poteškoće kao on, potrebno je da odu u bolnicu... Nije isto kao i kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu - rekla je Ivana Kovač.

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

01:52

Pastorak Didi Janković bije čoveka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja