POZNATA VODITELJKA POZIRA U DEVETOM MESECU TRUDNOĆE! Zablistala u uskoj haljini, a svi su primetili da joj trudnoća PRIJA (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

elegancija

POZNATA VODITELJKA POZIRA U DEVETOM MESECU TRUDNOĆE! Zablistala u uskoj haljini, a svi su primetili da joj trudnoća PRIJA (FOTO)

Stars -

Voditeljka Anđela Đurašković, koja bi trebalo u decembru da se porodi, zablistala je na jednom slavlju u crnoj uskoj haljini.

Anđela Đurašković
foto: Printscreen/Instagram

Ona je nedavno podelila sa svojim pratiocima fotografiju u crnoj dugačkoj haljini, sa jednim otvorenim rukavom.

Stajling je upotpunila bebi roze cipelama i šljokičasto srebrnom torbicom. Ona je pozirala širokog osmeha, a nažalost opcija za komentarisanje je bila isključena, ali pretpostavljamo da bi dobila samo reči hvale.

Lepa Anđela ponosna je majka četvorogodišnjeg Mihajla kog je dobila s dugogodišnjim partnerom. Kako je jednom otkrila u razgovoru, njen sin rođen je dva meseca pre termina, zbog čega su njih dvoje razdvojeni odmah nakon porođaja:

Anđela Đurašković
foto: Pritnscreen/Prva TV

- Dan njegovog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu. Koliko sam bila radosna što se rodio, toliko sam bila tužna što smo odmah morali da se rastanemo. Prebačen je u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu. Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici, i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo. Mislim da bi porodilišta trebalo da promene praksu i porodilje koje su razdvojene od dece smeste u zasebne sobe. Ponašaju se kao da je sve normalno, a nije. Mnogo je strašno. Opet, imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete.

Kurir.rs/Telegraf/instagram:andjeladjuraskovic

02:51

POLITIČARA RAZAPELE KOLEGE, JER JE NEMOĆAN PRED ŽENAMA! Ljiljana Stanišić otkrila SOČNI TRAČ: Obilazi lekare, a šeta napucanu damu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track