VIKI I TAŠKE U KRUPNOM BIZNISU, ŠIRE SE PO "BELOM" SVETU I OTVARAJU FIRME! Evo kako izgleda oaza mira pevačice u Beogradu (FOTO)
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

U PROBLEMU

VIKI I TAŠKE U KRUPNOM BIZNISU, ŠIRE SE PO "BELOM" SVETU I OTVARAJU FIRME! Evo kako izgleda oaza mira pevačice u Beogradu (FOTO)

Stars -

Folk pevačica Viki Miljković uložila je dosta u privatni biznis. Reč je o nekretninama, a evo kako izgleda njena na Beogradu na vodi.

Viki Miljković
foto: Printscreen YouTube

Pevačica živi lagodno sa svojom porodicom u jednom od najelitnijih mesta u Beogradu, a reč je o Beogradu na vodi.

Viki Miljković razvija biznis s nekretninama po celoj Evropi. Pevačica je, pored pevanja i učešća kao članica žirija u "Zvezdama Granda", proširila poslovanje do Nemačke.

Pevačica i njen suprug Dragan Tašković Taške imaju u planu da kupe i nekreninu u Istanbulu gde su otvorili firmu i to u blizini njene koleginice Emine Jahović.

Prema našim saznanjima, Miljkovićevoj i njenog suprugu dosadilo je da stalno borave po hotelima kad su u Turskoj, pa su sada rešili da se stambeno obezbede

Pored toga, kupila je još dva stana, koja navodno izdaje. U jedan od stanova popela je i đakuzi na terasu, a oni koji su bili u stanovi kažu da su izuzetno luksutno opremljeni, pa se procenjuje da investicija nije bila manja od 1.500.000 evra!

Kurir.rs/ Nemanja Kadić/ Instagram: viki_miljkovic, srbija_showbizz

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

05:04

Izjava Viki Miljković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track