KURIROV PODKAST OSVANUO U AMERIČKIM MEDIJIMA: Životna priča Dejana Milićevića obišla planetu, premijera doživela vrtoglavi uspeh!
Foto: Printscreen/Kurir TV, Printscreen

nije sve tako crno

KURIROV PODKAST OSVANUO U AMERIČKIM MEDIJIMA: Životna priča Dejana Milićevića obišla planetu, premijera doživela vrtoglavi uspeh!

Stars -

Najuticajniji portal na Balkanu nedavno je predstavio svoj novi projekat "Nije sve tako crno", a premijeru podkasta obeležio je mag fotografije Dejan Milićević.

Dejan Milićević
foto: Printscreen

Milićević je govorio o svom životu i po prvi put posle 30 godina otkrio detalje saradnje sa estradom, prvim koracima u svetu umetnosti ali i raznim životnim problemima iz kojih je izašao kao pobednik.

Prva emisija je napravila je vrtoglavi uspeh ali i neverovatnu pažnju medija. Nekoliko minuta nakon emitovanja na američkom portalu osvanuo je tekst iz podkasta i životu fotografa dok je živeo u Čikagu.

Nije sve tako crno
foto: Printscreen

Američki portal svakodnevno piše o prestižnim ličnostima i događajima u svetu, a na njihovim stranicama se nalaze najpoznatnije svetske zvezde a pored njih i članovi kraljevske porodice.

Kurirov podkast se našao u rubrici "Kultura i trendovi", a vest o Dejanovom životu i agoniji sa rođakom je odjeknula svetskim medijima.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Kurir.rs/ L.M.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:22

DRAGANA JE PROPLAKALA MNOGO DA BI POSTALA TO ŠTO JESTE Dejan Milićević o višedecenijskoj saradnji s pevačicom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track