LJUPKA STEVIĆ OTVORENO IZNELA MIŠLJENJE O MUŠKIM KOLEGAMA: Ja to nikada u životu ne bih sa njima uradila! JEDAN SE PONADAO (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

stars

LJUPKA STEVIĆ OTVORENO IZNELA MIŠLJENJE O MUŠKIM KOLEGAMA: Ja to nikada u životu ne bih sa njima uradila! JEDAN SE PONADAO (VIDEO)

Stars -

Pevačica Ljupka Stević rekla je u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića gde je gostovala zajedno sa pevačicom Mirom Škorić i pevačem Denijem Boneštajem da nikada u životu ne bi bila u vezi sa kolegom.

Divan Šou
foto: Damir Dervišagić

Naime u toku je bila igra "(dez)informacija" u kojoj voditelj čita informacije o jednom od gostiju koje mogu, ali ne moraju biti istinite. Nakon što ih pročita, ostali gosti podižu znak sa veselim smajlijem ukoliko smatraju da je podatak istinit, a sa tužnim ukoliko misle suprotno.

Kada je došao red na Ljupku jedna od (dez)informacija bila je da je ona izjavila kako nikada ne bi bila u vezi sa muškim kolegom. Ona je potvrdila da je to istina kao stav, ali da koliko se seća nikada to nije izjavila.

00:28

LJUPKA STEVIĆ OTVORENO IZNELA MIŠLJENJE O MUŠKIM KOLEGAMA: Ja to nikada u životu ne bih s njima uradila uradila! JEDAN SE PONADAO

- Zanimljivo. To je istina, ali ja ne znam da li sam to izjavila ikad. Nikad u životu ne bih bila sa kolegom, muzičarem ili pevačem.

Deni Boneštaj je, međutim, podigao tužnog smajlija misleći da je u pitanju dezinformacija što je Ljupka prokomentarisala:

- On se nada da nemam takvo mišljenje o kolegama.

Kurir.rs/M.V.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track