LJUPKA PUCA BAŠ BAŠ VISOKO! Otkrila kojeg bi frajera provozala na zadnjem sedištu novog auta! NJEN IZBOR ZAPREPASTIO SVE (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija

stars

LJUPKA PUCA BAŠ BAŠ VISOKO! Otkrila kojeg bi frajera provozala na zadnjem sedištu novog auta! NJEN IZBOR ZAPREPASTIO SVE (VIDEO)

Stars -

Pevačica Milica Jokić uključila se u emisiju Divan Šou i pitala svoju koleginicu Ljupku Stević koja je gostovala u emisiji kojeg bi frajera provozala na zadnjem sedištu njenog novog automobila.

Divan Šou
foto: Damir Dervišagić

Ljupka se najpre prijatno iznenadila što vidi svoju dragu koleginicu:

- Snajka moja, tica moja - uzviknula je, pa se vratila na pitanje:

- Ma šta nju zanima koga bih ja provozala? I zašto na zadnjem sedištu? To bi značilo da ga vozim ka predšjednika...

00:48

LJUPKA PUCA BAŠ BAŠ VISOKO! Otkrila kojeg bi frajera provozala na zadnjem sedištu novog auta! NJEN IZBOR ZAPREPASTIO SVE

Nakon kratke pauze Ljupka je dala nimalo skroman odgovor koji je već nagovestila.

- Pa ja bih predsednika. Ozbiljno. Da vidi kakav sam ja vozač - bila je odlučna pevačica, a potom je poslala poljubac i prstima pokazala znak srca.

Kurir.rs/M.V.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:05

MIRA ŠKORIĆ OTRIVA ZBOG ČEGA DUGO NIJE SNIMALA PESME: Zna se ko su pravi pevači! Publika najviše traži njenih PET STARIH HITOVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track