OBRAZOVANJE ĐORĐA DAVIDA POTPUNO ĆE VAS ŠOKIRATI! Poznati roker stajao rame uz rame sa Anicom Dobrom, a onda se desio preokret
Foto: Kurir TV

OBRAZOVANJE ĐORĐA DAVIDA POTPUNO ĆE VAS ŠOKIRATI! Poznati roker stajao rame uz rame sa Anicom Dobrom, a onda se desio preokret

Stars -

Đorđe David aktuelni je član žirija već nekoliko godina u takmičenju "Zvezde Granda", a većina ga voli kao rokera koji je u karijeri otpevao istorijske hitove.

Đorđe David
foto: Kurir televizija

Pevačku karijeru započeo je kao frontmen rok grupe "Generacija 5" kada je napravio vrtoglavi uspeh. Kasnije je menjao sastave a onda i započeo solo karijeru.

Poznat po britkom jeziku, iskrenosti i čvrstom stavu o svemu što priča, godinama je ja javnoj sceni a malo ko zna šta je zapravo po profesiji.

Đorđe David
foto: Printscreen YouTube

Đorđe David je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti i to u klasi sa Anicom Dobrom, Goranom Radakovićem i Nebojšom Bakočevićem.

Glumio je u nekoliko filmskih ostvarenja kao što su "Šmeker", "Goli život", "Sinđelići", "Vojna Akademija" i ostali.

Đorđe David

Kurir.rs/L.M.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:45

PEVAO SAM VOKALE ZA ALBUM LEPE BRENE, U DŽAKOVIMA SMO NOSILI PARE Đorđe David nema dilemu: Oni su mašina za novac!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track