NADA TOPČAGIĆ HTELA DA UBIJE MUŽA AŠOVOM! Nije mogla da izdrži, samo joj je TAMA PALA NA OČI, prepričala MONSTRUOZNI MOMENAT
Foto: Printskrin / You Tube

DRAMA

NADA TOPČAGIĆ HTELA DA UBIJE MUŽA AŠOVOM! Nije mogla da izdrži, samo joj je TAMA PALA NA OČI, prepričala MONSTRUOZNI MOMENAT

Stars -

Pevačica narodne muzike Nada Topčagić otkriva da je njen brak mogla biti kobna šljiva, oko čijeg se sađenja posvađala sa suprugom Zlatkom Đorđevićem.

Kako bi isterala pravdu, ova žestoka umetnica uzela je ašov i krenula da se obračuna sa svojom jačom polovinom.

Nada Topčagić
foto: Nenad kostić

- U Banovcima, gde imamo vikendicu, zasadila sam šljivu, ali se Zlatko iznervirao što nije bila u vrsti sa ostalim voćem i iščupao je. Tako smo nekoliko dana, ja sadila, a on vadio sadnicu iz zemlje, dok mi nije pao mrak na oči. Komšije su nas gledale kao ludake. Kada sam videla da je šljiva ponovo iščupana, dohvatila sam ašov, kojim sam riljala, i uz salvu psovki krenula ka njemu. Bežao je jer je video da sam neuračunljiva u tom trenutku. Danas bi mi bilo žao da sam ga stigla i ubila. Sreća da je ućutao i sabrao se, jer ja ne bih odustala - prepričava Nada situaciju i dodaje:

- To nas je ojačalo kao par, jer smo dugo razgovarali posle čitave halabuke i tako upoznali međusobne temperamente. A ta šljiva i danas postoji, jedina je van vrste i rađa plodove tek s vremena na vreme. Nije lako očuvati brak, naročito što sam ovako žestoka i eksplozivna. U svakom braku neko mora da pali, a neko da gasi vatru. U mom sam ja piroman.

NAda Topčagić
foto: Pritnscreen/RTS

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track