"MNOGO SI GLUPA, BOLJE ĆUTI..." Tamara Đurić urnisala Adreanu Čekić nakon što je branila Selmu, pa se dotakla SVETINJA
Foto: Petar Aleksić, Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

KOKOŠINJAC

"MNOGO SI GLUPA, BOLJE ĆUTI..." Tamara Đurić urnisala Adreanu Čekić nakon što je branila Selmu, pa se dotakla SVETINJA

Stars -

Selma Bajrami našla se u jeku skandala nakon što je procurio snimak na kome pokazuje dvoglavog orla, simbol "Velike Albanije".

Selma Bajrami
foto: Printscreen YT

Ovaj skandalozni potez izazvao je negativne reakcije domaće javnosti, a atraktivna starleta Tamara Đurić oštro je osudila ovaj čin i brutalno urnisala pevačicu.

Tamara Đurić
foto: Printskrin/Instagram

Međutim, kad je Andreana Čekić odlučila da zaštiti Selmu i govori u njenu odbranu, Tamara nije mogla da se suzdrži, pa i njoj da žestoko odgovori putem društenih mreža.

Andreana Čekić
foto: Kurir televizija

- Potpuno očekivano za ženu koja misli da je Zemlja ravna ploča, iz Geografije si dobila keca davno, a vidim da ti ni istorija ne ide od ruke. Pevaćeš u Bosni kao što će i Bosanski izvođači u Srbiji. Ne brini se. Samo bez mržnje i provokacije. Jeste simbol Albanije, ali kada se peva o Kosovu ne pokazuje se simbol Albanije, nego Srbije(dakle tri prsta). Andrijana, mnogo si glupa! Bolje nekada ćuti da pomisli narod da si mudra. To kad čujem "nije ubio čoveka", kakav je to izgovor? Nije ona ubica, jasno nam je- Ona provocira, ona je pevala pesmu "povoedi kolo gazelo moja ples ples albanski bećas će uzeti daire svirate jako jasno u noć našoj sreći ples ples kosovski dolikuje ti zvezdo". Narod nam pati. Tebi su pesmu uzeli, pa si kukala, a nama uzimaju svetinje, a ti ne shvataš da bi bila angažovana. Pi, gade jedan - napisala je Tamara Đurić na svom Instagram profilu i označila Andreanu Čekić.

Tamara Đurić
foto: printscreen instagram

Kurir.rs/ Republika

00:18

Selma Bajrami pokazala DVOGLAVOG ORLA pa zapevala Jugoslovenku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track