BRAT NEMANJE GUDELJA KOLABIRAO NA TERENU, A OVA LEPOTICA MU JE NAJVEĆA PODRŠKA: Evo kako izgleda njegova devojka Lana
Foto: Printscreen/Instagram

MISICA

BRAT NEMANJE GUDELJA KOLABIRAO NA TERENU, A OVA LEPOTICA MU JE NAJVEĆA PODRŠKA: Evo kako izgleda njegova devojka Lana

Stars -

Srpski fudbaler Dragiša Dragi Gudelj, koji nastupa u Španiji za Kordobu, u nedelju je tokom meča ponovo doživeo srčani zastoj i srušio se na terenu, samo devet meseci pošto mu se isto dogodilo.

Dragiša Gudelj
foto: Instagram

Nakon incidenta, srpski fudbaler je odmah prevezen u najbližu bolnicu.

Klub je saopštio da je fudbaler trenutno u dobrom stanju. A prema najnovijim informacijama, on je krenuo sa saigračima nazad u Kordobu.

Inače, pored porodice, Dragiši je u ovim trenucima najveća podrška i devojka Lana Lazarević koja je po zanimanju manekenka.

Dragi Gudelj
foto: Printscreen Instagram

Poznati par u vezi je dve i po godine

Kako pišu domaći mediji, lepa Lana koja je prošle godine proglašena za Top model Evrope, u vezu je sa španskim fudbalerom, srpskog porekla.

Na profilu Dragog Gudelja, tek je po neka fotka sa atraktivnom izabranicom.

Inače, ova plavuša ima 21. godinu, a trenutno studira na prestižnom američkom Univerzitetu u Beču, na smeru međunarodnih odnosa.

Rodom je iz Novog Sada, ali je srednju školu započela u Sjedinjenim Američkim Državama, a završila je u Austriji.

Preživeo kliničku smrt

Kada se u martu samo srušio na terenu, dok su se lekari borili za njegov život, svaki igrač iz njegovog tima i svaki navijač je strepeo zbog mlađeg Gudelja, rođenog brata srpskog reprezentativca Nemanje.

Iz Kordobe su se kasnije oglašavali rekavši da je fudbaler koji je umro na terenu osoba koja je brzo kupila srca svih u svlačionici, a kada se posle svega vratio fudbalu i zaigrao kao da se ništa nije desilo - Dragi Gudelj je postao miljenik kompletne javnosti, a posebno saigrača i navijača svog tima.

Ispostavilo se da je tada imao sreće što mu se to dogodilo baš na utakmici, jer je tu bila medicinska ekipa koja je odmah reagovala, dok bi da je bio na nekom drugom mestu bilo upitno šta bi se dogodilo, jer u takvim situacijama pitanje života i smrti zavisi od brzine reakcije, koja treba da se dogodi u prvih nekoliko minuta.

Dragi je operisan i ugrađen mu je defibrilator. Pričalo se kako će izgledati njegov život dalje, da li će moći da igra, ali ovaj mladić je pokazao da je rođeni šampion, pošto se vratio na teren.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:08

Nemanja Gudelj objavio privatni video iz doma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track