PREBIO DEVOJKU, A ŽIVI PUNIM PLUĆIMA Napustio Srbiju, MESEČNO ISKEŠIRA 15.000$, kupio kuću, OŽENIO SE i još izvajao MIŠIĆE da puca
Foto: Damir Dervišagić

PREBIO DEVOJKU, A ŽIVI PUNIM PLUĆIMA Napustio Srbiju, MESEČNO ISKEŠIRA 15.000$, kupio kuću, OŽENIO SE i još izvajao MIŠIĆE da puca

Stars -

Vladimir Stanojević odlično se snašao u Americi gde živi poslednjh godina. Kako Kurir saznaje, nekadašnji voditelj televizije Pink kupio je kuću u Las Vegasu. Pored toga ima sopstveni bizni, a prema rečima njegovih prijatelja mesečno zaradi i do 15.000 dolara.

Vladimir Stanojević
foto: Marina Lopicic

- Vladimir se odlično snašao. Promenio je život iz korena i navike. Totalno je drugačiji čovek. Usvojio je tamošnji stil života. Finansijski je nezavistan i pored osnovnog posla izađe mesečno i do 15.000 dolara. Kupio je kuću, ima kredit, ali snalazi se - priča naš izvor.

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović, sa kojom je bio u vezi, 2015. godine prijavila ga je za nasilje, a ubrzo zatim protiv njega je podignuta i optužnica. Do sudskog procesa nije došlo jer je Vladimir otputovao u Ameriku, gde i danas živi.

On je zemlju napustio da bi, kako je tada rekao, učio jezik, a na svom instagramu deli fotografje bezbrižnog života, sa bazena, brodića, iz različitih delova Amerike, a informaciju da se oženio krije kao zmija noge.

Od tog trenutka se njegov život u potpunosti menja, a tužilaštvo je protiv njega podiglo optužnicu. Nakon izvesnog vremena pakuje kofere i odlazi u Ameriku, tačnije u Las Vegas gde i danas živi.

Vlada Stanojević
foto: Marina Lopičić

Vlada je nedavno govorio za Kurir i o slučaju iz 2015. godine kada ga je bivša devojka i optužila za nasilje.

- Slučaj postoji i čeka se završetak mog procesa za dobijanje američkih papira da bih došao i to rešio. Sve ostalo što se dodaje na to, poput navodnih poternica, hapšenja na aerodromu, deo je novinarskog posla i s jedne strane to i razumem, bio sam u tom poslu. Ako to prodaje novine ili će dobiti par klikova više ako objave takve stvari, umesto istine, okej, neka ih. Zato se i ne oglašavam po tom pitanju, doći ću i onda ćemo sve pravno rešiti. Mislim da sam prva osoba na svetu koja je "pobegla" posle godinu i po dana od nekog incidenta. Naravno da je to glupost, ali priznaćeš da to mnogo ekskluzivnije zvuči od “Otišao u Ameriku na odmor, ali našao odličan posao, odlučio da ostane i čeka da dobije papire da bi se vratio”. Imigracioni proces je malo duži sada nego ranije, ali sam pri kraju. Tako da se vidimo uskoro u Srbiji, ako Bog da.

Kurir.rs/A.L/instagram:vladimir.stanojevic.lasvegas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track