"PRISTAĆU DA JOJ DAM BILO ŠTA AKO POLUDIM!" Miša Grof ponovo opleo po Nikolini: Evo kako je reagovao nakon njene izjave za Kurir
Foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

ŠOK

"PRISTAĆU DA JOJ DAM BILO ŠTA AKO POLUDIM!" Miša Grof ponovo opleo po Nikolini: Evo kako je reagovao nakon njene izjave za Kurir

Stars -

Otac pokojnog istoričara umetnosti na krajnje vulgaran način prokomentarisao je izjavu Nikoline Pišek da joj je u sporu sa svekrom i pronalasku najboljih advokata mnogo pomogla muzička zvezda Jelena Karleuša!

Nikolina Pišek progovorila je o odnosu i sudskom sporu koji već godinama vodi sa ocem pokojnog supruga Vidoja, Vitorom Ristovićem.

Miša Grof, Nikolina Pišek
foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

Kako je istakla, Miša Grof neprestano svojim ponašanjem "uzurpira njen život skandaloznim optužbama i malicioznim tendencijama".

- Dosta ljudi me je podržalo, to je bio lep osećaj. Bila sam izbezumljena u tom periodu pa nisam ni obraćala pažnju, ali mnogo poruka podrške je stizalo. Svima sam im zahvalna. Jelena Karleuša mi je mnogo pomogla, dala mi je kontakte dobrih advokata i drugih, koji su mi bili baš korisni. Pored nje i Ana Nikolić, koja se potrudila da mi priđe i da stupi u kontakt sa mnom. Bila je preslatka.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/instagram/karleusastar

Kada je ovo pročitao Miša Grof, odmah je odreagovao.

- Ko je pomogao Nikolini? Karleuša? Ne znam ništa o tome. Suđenje je bilo pre mesec dana. Advokati su bili i moja bivša snaja se bavi time. Znate, sa Nikolinom nemam nikakav kontakt. Juče sam zvao da čestitam unuci rođendan i nije se javila. Ona meni ne da da čujem Unu Sofiju. Pokušavao sam - priča on i naziva našu pevačicu pogrdnim imenima.

- Pišekova želi sve od moje imovine. Ne Vidojevo, nego moje! Imovinu koju sam nasledio od mog oca, majke, babe, dede, a pristaću da joj dam bilo šta ako poludim! Znate, i vila koju ona ne da sagrađena je od mojih para! Lepo i što je najavila da će poslati pozivnicu na useljenje, biće mi zadovoljstvo da dođem i vidim unuku - zaključuje Miša Grof.

Kurir / Informer

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja