PRIČAO DA SE DRUŽI S PROSTITUTKAMA A NAG ČOVEK MU SE ŠETAO PO SOBI! Šok paparaco Raduna Bakića, na nogama PRADINE SANDALE I ČARAPE
Foto: Kurir

pomešao godišnje doba

PRIČAO DA SE DRUŽI S PROSTITUTKAMA A NAG ČOVEK MU SE ŠETAO PO SOBI! Šok paparaco Raduna Bakića, na nogama PRADINE SANDALE I ČARAPE

Stars -

Oko mladog Raduna Bakića, poznatog modela i tiktokera, prošle godine podigla se ogromna prašina, kada je izjavio da je „prostitucija normalan posao" kojim se „i dosta njegovih prijatelja bavi". Međutim, tu nije bio kraj njegovim ispadima.

Ako je suditi po društvenim mrežama Radun koristi svaku priliku da ispromoviše svoj luksuzni način života, a toliko mu je stalo da dobro izgleda da očigledno ne mari ni za svoje zdravlje.

Radun Bakić
foto: Kurir

U to se uverio naš reporter kada ga je uslikao u letnjim sandala, dok napolju ljudi nose šalove i kape.

Radun Bakić
foto: Kurir

Raduna smo uhvatili u prestonici, a stajling koji je nosio je privukao veliku pažnju prolaznika. Zimski kaput ukombinovao je sa crnim pantalonama, a na nogama je nosio Pradine sandale od 690€ i crne čarape. Jasno je da Bakić prati modre trendove, ali je očigledno promašio godišnje doba.

Prada
foto: printscreen

Podsetimo, Radun Bakić se žestoko izblamirao kada je na društvenim mrežama objavio snimak selfija iz hotelske sobe, a u pozadini se video stariji gospodin okrenut leđima.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:13

MINIĆ I GOLE NOGE! ZIMA IM NE MOŽE NIŠTA: Ana Korać i Soraja pozirale na Jahorini, nema ko se nije okrenuo za njima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja