PETAR GRAŠO ZA NEKRETNINU ISKEŠIRAO 160.000€! Pevač kupio LUKS APARTMAN NA JAHORINI, a on će mu biti PRVI KOMŠIJA: Prava idila!
Foto: Kurir televizija, Shutterstock

OVDE ĆE UŽIVATI

PETAR GRAŠO ZA NEKRETNINU ISKEŠIRAO 160.000€! Pevač kupio LUKS APARTMAN NA JAHORINI, a on će mu biti PRVI KOMŠIJA: Prava idila!

Stars -

Pevač Petar Grašo otkako je proširio porodicu, počeo je da razmišlja o kupovini nekretnine na mestu gde bi njegova ćerkica Alba uživala u luksuzu i čistom vazduhu, a sada je ta odluka definitvno pala.

Grašo je kako prenose mediji, pazario prelepu vikendicu na Jahorini i to ne na bilo kom mestu, a čitav enterijer je u drvetu.

Pogled na šumu

Petar Grašo
foto: Nemanja Nikolić

Ova vest proširila se munjevito i to odmah nakon što je pevač održao koncert na ovom, mnogima omiljenom, mestu za zimovanje. Luksuzni apartman, kako se priča, nalazi se u sklopu kompleksa koji je ušuškan stotinak metara od skijališta, a ono što je najlepše jeste da ima pogled na gustu borovu šumu. Nova nekretnina pevača, na nešto više od 1500 metara nadmorske visine, nalazi se u sklopu jednog od najekskluzivnijih kompleksa na Jahorini, u koju je uloženo čak 15 miliona evra.

Tako će Petar sa svojom porodicom imati mir kada dođe na Jahorinu, s obzirom na to da su u okolini samo najluksuzniji hoteli. On nije pričao ceni, ali je otkrio zašto se odlučio baš za Jahorinu.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Nemanja Nikolić

- Jahorinu vole svi jer je ona izvorište gostoljubivosti, pozitivne energije i dobre zabave za celu regiju. Zbog blizine joj gravitira dosta Dalmatinaca ali i Zagrepčana, a tamo često vidim i drage prijatelje iz Slovenije, BiH i Srbije. Ja celi život skijam u zapadnoj Evropi i apartman na Jahorini nisam kupio samo zbog skijanja već zato što je ona jamac mira i autentične zimske idile - ističe on, ali to nije jedino.

Lokacija mu je zgodna

- Osim toga Jahorina je blizu bilo da stižem iz Splita ili Zagreba. Priroda je netaknuta, infrastruktura kvalitetna tako da destinacija suštinski nudi isto što i skijališta širom Evrope samo uz više mira, a što je idealno za porodični odmor. U konačnici i Sarajevo mi je na 20 minuta vožnje, a u tom gradu uvek se osećam lepo i dobrodošlo - ispričao je Grašo i dodao još jednu zanimljivost.

Petar Grašo
foto: Boško Karanović

Ono što ga raduje, jeste da će mu komšija na Jahorini biti kum, koji u blizini ima luksuzni restoran.

Inače, cene kvadrata u ovom kompleksu u kom će Grašo uživati kreću se od 2700 pa sve do 4000 evra, pa je sigurno ako se računa minimum da je iskeširao najmanje 160.000 evra za apartman!

Kurir.rs/24 sedam

Bonus video:

01:59

Petar Grašo sa suprugom na MAC manifestaciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track