DARKO I KATARINA LAZIĆ SPAKOVALI KOFERE I NAPUSTILI ZEMLJU! Uživaju za sve pare u Beču, a društvo im pravi OVA PEVAČICA! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

isplivala hit objava

DARKO I KATARINA LAZIĆ SPAKOVALI KOFERE I NAPUSTILI ZEMLJU! Uživaju za sve pare u Beču, a društvo im pravi OVA PEVAČICA! (FOTO)

Stars -

Darko i Katarina Lazić iskoristili su period pred novogodišnje praznike kada pevači imaju mnogo obaveza i otputovali su u Beč.

Tamo uživaju u prazničnim čarolijama, a trenutke iz jednog od najlepših gradova Evrope svakodnevno dele na mrežama.

Darko Lazić
foto: Printscreen Instagram

Ubrzo je folker podelio i sliku sa njegovom koleginicom i kumom Andreanom Čekić, koja je takođe otputovala u prestonicu Austrije.

Naime, njih dvoje su u kućnim izdanjima stajali pored ukrašene jelke, a po izrazu lica bilo je jasno da su jedva zadržali smeh.

- Tradicija od 2014. godine - napisala je pevačica.

Podsetimo, Andreana je inače odrasla u Beču, dok je u Srbiji stvorila karijeru nakon učešća u Zvezdama Granda. Ipak, redovno se vraća u Austriju, a nedavno je donela i odluku o preseljenju.

- Ja sam iz Beča putovala za Srbiju, pošto sam tamo odrasla, odatle sam dolazila kada sam se takmičila u "Zvezdama Granda". Kada sam odlučila da ostanem neko vreme u Beogradu, nisam baš planirala da to bude jedanaest godina. Šta znam, u januaru sam odlučila da se vratim tamo, da mi baza bude u Beču i mislim da je pravo vreme bilo za to - kazala je ona pre nekoliko meseci za medije.

kurir.rs

Bonus video:

00:28

Darko Lazić samo suvozač

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja