"KRENULA SAM U POGREŠNOM SMERU" Zorana Mićanovć napravila drastičnu promenu i priznala: Vraćam se na pravi put!
Foto: Printscreen/Instagram

"KRENULA SAM U POGREŠNOM SMERU" Zorana Mićanovć napravila drastičnu promenu i priznala: Vraćam se na pravi put!

Stars -

Kažu da je estrada mala bara puna krokodila, a popularna zvezda Granda Zorana Mićanović sa samo sedamnaest godina kročila je u javni svet.

Zorana Mićanović
foto: Printscreen/Instagram

Svesna da je mlada i neiskusna, Zorana nije krila da je negativni komentari, posebno na račun fizičkog izgleda, veoma pogađaju.

Zorana Mićanović napravila promenu

Upravo zbog toga je usred emisije skinula šminku i rešila da svoj fizički izgled drastično promeni.

- Dosta stvari se promenilo, ali mislim da sam ja ostala prirodna i normalna. Malo sam se promenila u vizuelnom izgledu od tada, skratila sam kosu i nokte. Sada nosim zatvoreniju garderobu i koristim manje šminke. Želim nekako da izgradim malo drugačiji imidž. Mislim da sam krenula u totalno pogrešnom smeru, ali sad smatram da sam se vratila na pravi put – rekla je Zorana za Grand tvrdeći da je slava i popularnost nisu promenili.

Zorana Mićanović
foto: Damir Dervišagić

Osim promene u imidžu Zorana je rešila da okrene novi list i kada su u pitanju njene nove pesme te je umesto brze i vrcave numere, nedavno snimila baladu.

Do sada sam pokazivala tu svoju vrcavu stranu, ali smatram da je pravo vreme da imam baladu. Htela sam da snimim takvu pesmu i pokažem svoje pravo pevačko umeće – poručila je za Grand.

Zorana Mićanović o karijeri i ljubavnom životu

Podsetimo, Zorana je nedavno otkrila da je o sebi čitala brojne komentare, ali i da je najviše pogodio onaj da izgleda kao baba.

- Stvarno su počeli da me nerviraju ti negativni komentari, kako ja ne smem da se pojavim bez šminke, kako izgledam kao baba sa trideset i pet godina. Kao prvo ja ne smatram da su žene od toliko godina babe, to pod jedan, a drugo ja jednostavno volim da se šminkam i možda nekada znam da preteram, ali nemam taj problem da se pojavim u emisiji kao što sam i obećala, bez šminke, trepavica i noktiju- rekla je pevačica nedavno.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:11

Zorana Mićanović vežba da bude u top formi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track