OVO JE ARKANOVA ĆERKA ANĐELA! Dobio ju je sa GLUMICOM, volela je ŽESTOKOG MOMKA, a evo u kakvim odnosima je sa Ražnatovićima
Foto: Printscreen/Youtube, EPA/Drago Vejnovic

mediji bruje

OVO JE ARKANOVA ĆERKA ANĐELA! Dobio ju je sa GLUMICOM, volela je ŽESTOKOG MOMKA, a evo u kakvim odnosima je sa Ražnatovićima

Stars -

Ćerka Željka Ražnatovića Arkana, Anđela, je u odličnim odnosima sa Anastasijom i Veljkom i ne propušta da prisustvuje njihovim slavljima, pa je tako bila i na Veljkovoj svadbi i tada je svom polubratu Anđela poklonila sliku Belog anđela.

Anđela je, inače, rođena 1980. godine u vezi Željka Ražnatovića i glumice Ljiljane Mijatović. Završila je Bogoslovski fakultet, a objavila je i zbirku pesama.

Željko Ražnatović Arkan, Anđela Ražnatović
foto: Printscreen/Youtube

Osim toga, Anđela se prošle godine pojavila i na rođendanu kod Anastasije, a njih dve su se tada srdačno pozdravile i izgrlile.

Anastasija Ražnatović, Anđela Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

Svojevremeno se, pre skoro dve decenije, našla u centru medijske pažnje, kada je započela romansu sa Kristijanom Golubovićem, koga je upoznala dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen Amidži šou

“Sedela sam sa Kristijanovom mamom u kancelariji upravnika zatvora. Onda je ušetao on. Obučen skroz u crno, s manirima pravog džentlmena. Odmah me je kupio”, izjavila je tada Anđela, a i Kristijan je za medije rado govorio o njoj.

“Kad je Anđela prvi put došla da me poseti, nastala je prava panika. Ceo zatvor se digao na noge, uprava je trčala da je upozna”, rekao je Kristijna, koji je Anđelu opisivao kao „emotivnu, patrijarhalnu devojku“

Mediji su 2001. pisali kako Kristijan najavljuje i svadbu sa Arkanovom ćerkom, ali do toga nije došlo.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:07

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović oči u oči na aerodromu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track