Najnovije vesti

"PRIJATELJ MI JE REKAO DA SAM NA LISTI ZABRANJENIH" Maja Nikolić besna na organizatore Evrovizije: Ovo su svi DETALJI drame
Foto: Lady Mrva/ privatna arhiva

haos

"PRIJATELJ MI JE REKAO DA SAM NA LISTI ZABRANJENIH" Maja Nikolić besna na organizatore Evrovizije: Ovo su svi DETALJI drame

Stars -

Maja Nikolić tvrdi da ne može da ostvari svoju životnu želju da proba da predstavlja Srbiju na Evroviziji, jer joj je navodno onemogućeno da učestvuje na festivalu Pesma za Evroviziju 2024.

Maja Nikolić
foto: Lady Mrva/ privatna arhiva

Pevačica je ovo napisala najpre na Instagramu, a onda smo je pozvali i pitali odakle joj ta informacija, s obzirom na to konkurs još nije zatvoren i ne zna se ko će sve učestvovati na pomenutom festivalu.

Maja Nikolić, Dejan Dragojević
foto: Dejan Milićević

- Ja sam spremila pesmu i, kada sam odlučila da je predam RTS, pozvala sam čoveka koji radi tamo i pustila mu pesmu, na šta mi je on rekao da je super, ali da ne vredi da je šaljem, jer ni Aca Lukas, ni ja, a i još neki izvođači nećemo moći da učestvujemo u takmičenju za pesmu Evrovizije. Ta kuća očigledno ima neki problem sa mnom jer ja za ovaj dugi niz godina koliko sam na estradi nijednom nisam pozvana na snimanje novogodišnjeg programa, a ja sam neko ko je svoje prve projekte objavio upravo u PGP-RTS. Ne želim da otkrivam ko mi je rekao ovu informaciju jer bi verovatno ta osoba ostala bez posla - rekla je Maja za Kurir.

Mi smo povodom pevačicine izjave poslali pitanje Oliveri Kovačević, zamenici glavne urednice zabavnog programa na RTS, koja se prethodnih godina bavila organizacijom festivala PZE. Do zaključenja broja nismo dobili njen komentar.

Maja je tokom prethodnih godina više puta ulazila u javne sukobe s čelnicima RTS tvrdeći da je festival na kojem se bira predstavnik Srbije na Evroviziju namešten.

Maja Nikolić
foto: Lady Mrva/ privatna arhiva

- Svake godine se po šest meseci unapred zna pobednik. Ja sam 2018. godine, kada sam imala najbolju pesmu na Beoviziji "Zemlja čuda", koju je radio Graja, javno istupila rekavši da će pobediti Balkanika i tako je i bilo! Od tada do danas se pesma njihova nigde više nije čula, a "Zemlju čuda" svuda puštaju na radiju i svi je traže na mojim nastupima - kazala je pevačica.

Kurir.rs/ M. J.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:52

DA SAM ZNALA ŠTA ĆE CIPRAS POSTATI NE BIH GA ODBILA Maja Nikolić o udvaranju grčkog političara: Jedna osobina me je odbila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track