VOLEO PEVAČICU IMALI PRVI INTIMNI ODNOS PRED KAMERAMA PA NESTAO A SADA IZGLEDA OVAKO! Njegova fotografija izazvala HAOS na mrežama
Foto: Printscreen

OPASAN FRAJER

VOLEO PEVAČICU IMALI PRVI INTIMNI ODNOS PRED KAMERAMA PA NESTAO A SADA IZGLEDA OVAKO! Njegova fotografija izazvala HAOS na mrežama

Stars -

VIP Veliki brat koji se emitovao 2007. godine iznedrio je romansu između folk pevačica Goge Sekulić i manekena Ognjena Ivanovića.

Petodnevno prijateljstvo nastavljeno je masažama i zagrljajima, a onda odlaskom u tuš kabinu gde se pričalo da je pao prvi rijaliti intimni odnos te sezone dok su oni tvrdili da su samo prali veš. Nakon što je izbačena, Goga je uz osmeh poručila Ognjenu:

- Kada izađeš iz kuće imaš 10 sati da se vidiš i pozdraviš sa rodbinom i prijateljima i onda si samo moj.

Veliki Brat
foto: Printscreen

Ipak po izlasku iz rijalitija promenili su ploču.

- Ognjen i ja smo u kontaktu, ali se nismo smuvali. Mi smo simpatije, što smo jedno drugom i rekli. Videćemo šta će biti kada se slegnu strasti, a Ognjen je dobar i za druga - rekla je Goga svojevremeno dok je Ognjen bio kategoričan:

- Sa Gogom neće, definitivno, biti ništa. Mislim da smo nas dvoje dva različita sveta. Ona će mi ostati u lepom sećanju, dobra je devojka, ali se razmimoilazimo u svemu. Bilo je lepo i meni i njoj, ali mi nismo simpatije. Ubrzo su pokušali da se njihova kratka avantura zaboravi potpuno.

Nakon učešća u rijalitiju, maneken je otputovao u Dubai i počeo da radi kao stjuard.

Na društvenoj mreži Tviter kruži fotka koja je nedavno nastala. Ognjen je promenio imidž, pustio je bradu, a mnogi kažu da je danas još brutalniji frajer, nego što je nekada bio.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

01:59

MLAĐI MOMCI SU U MODI, UVEK SE OKRENEM ZA DOBRIM FRAJEROM! Goga Sekulić nikad iskrenije: Evo šta mi je na LJUBAVNOM PLANU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track